SUBARU XV OUTDOOR EDITION

SUBARU XV OUTDOOR EDITION BIEDT 1.430 EURO VOORDEEL
Subaru’s populaire compacte SUV, de Subaru XV, wint met de komst van de Outdoor Edition nog meer aan aantrekkelijkheid. De toch al rijk uitgeruste Comfort of Premium is als Outdoor Edition voorzien van een aantal in het oog springende aanpassingen. Deze voorzieningen vergroten niet alleen de bruikbaarheid, zij geven ook het stoere karakter van de XV een extra impuls. Bovendien wordt de auto ook nog eens beter beschermd. Van binnen en van buiten.

SPECIAAL AANGEKLEED MODEL BEPERKT LEVERBAAR
• Extra stoer uiterlijk dankzij fraai accessoirepakket
• Subaru XV Outdoor Edition slechts beperkt leverbaar
• Pakket leverbaar op 2.0i CVT Comfort en 2.0i CVT Premium
• Outdoor Edition-uitvoering beter beschermd tegen invloeden van buitenaf

Subaru XV outdoor edition niestcar heemskerkBeschermplaten op voorbumper, dorpels en achterbumper missen hun visuele uitwerking niet, de XV ziet er met die voorzieningen nog robuuster uit. De extra carrosseriedelen hebben ook nog eens een beschermende werking. Bijvoorbeeld als regelmatig buiten de gebaande paden wordt gereden, waar de kansen op lakbeschadigingen door opspattend vuil groter zijn. En waarom zou de XV-eigenaar niet offroad gaan? De auto voelt zich met zijn 22 centimeter grondspeling en permanente vierwielaandrijving ook thuis in onherbergzaam terrein.

Subaru XV Sport Edition 400x172 Voorbumper beschermplaat - 2Ook praktisch is de beschermrand op de achterbumper die lakbeschadigingen voorkomt bij het in- en uitladen van goederen. De dikke en voorgevormde rubbermat ter bescherming van de kofferruimte is eveneens uitermate praktisch: natte spullen of een vieze hond laten nooit meer hun sporen achter in de XV Outdoor Edition.

Subaru XV outdoorHet beste nieuws is misschien wel de prijs. De Outdoor Edition kost met zijn permanente vierwielaandrijving, automatische transmissie, volautomatische airconditioning en lichtmetalen wielen hetzelfde als een reguliere 2.0i CVT Comfort- of Premium-uitvoering. De Subaru XV Outdoor Edition is per direct vanaf € 32.095,- en tot en met 31 oktober leverbaar.

5-STERREN VEILIGHEID DOOR EURO NCAP
De Subaru XV zet een nieuwe standaard neer voor voetgangersbescherming. Dankzij nauwgezet ontworpen en toegepaste technieken is de Subaru XV door Euro NCAP bekroond met 5 sterren, de hoogst mogelijke waarde bij deze veiligheidstest voor motorvoertuigen. Het kan dat u een aanrijding echt niet meer kunt voorkomen. Dan is het prettig om te weten dat u in uw auto omringd bent door voorzieningen, die bewezen hulp bieden om de intzittenden te beschermen. Zo bent u voorbereid op het onverwachte.

DEMONSTRATIE AUTO – PROEFRIT
Uiteraard bent u hartstikke enthousiast over de Subaru XV, u kunt vanaf heden de auto bezichtigen in onze showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken met de Subaru XV, dan kunt u zelf beleven hoe het ‘echte auto rijden’ voelt. Een auto met het rijgevoel die z’n weerga niet kent. Maar we geven u wel één waarschuwing mee; ‘Zodra u in deze auto stapt voor de geweldige rijervaring, dan wilt u er niet meer uitkomen’  in dit geval kunnen wij u altijd geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen en bent u binnenkort wellicht de trotse eigenaar van deze stoere Subaru XV.

SUBARU XV outdoor edition niestcar heemskerk

Subaru XV logo

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo