WIELEN ARRANGEMENT

Wij van Niestcar staan voor service. Met deze gedachten en in combinatie met het toenemende aantal sets winterwielen in opslag. Het daarbij behorende werk en planning, zijn er om misverstanden te voorkomen een paar voorwaarden opgesteld. Hierdoor kunnen wij onze service optimaal blijven uitvoeren voor onze klanten.

***** Wielen Wissel Weken *****
van: Maandag 2 november 2020
t/m:  Vrijdag 11 december 2020

Bent u bij ons Jaarlijks in onderhoud met uw auto dan gelden de volgende tarieven:
Wielen wissel inclusief opslag € 70,- per seizoen
Wielen wissel exclusief opslag € 70,- per wissel
Toeslag wisselen buiten de wielen-wissel-weken om: € 30,-
(indien uw wielen bij ons in opslag liggen)

Bent u Niet of Niet-jaarlijks bij ons in onderhoud dan gelden de volgende tarieven:
Wielen wissel inclusief opslag € 100,- per seizoen
Wielen wissel exclusief opslag € 100,- per wissel
Toeslag wisselen buiten de wielen-wissel-weken om: € 30,-
(indien uw wielen bij ons in opslag liggen)

Losse wielen wissel exclusief opslag icm grote onderhoudsbeurt € 30,-

TPMS ventielen inleren/programmeren:
TPMS ventielen inleren en/of programmeren icm wielen arrangement: € inbegrepen
TPMS ventielen inleren € 25,- per keer
TPMS ventielen programmeren en inleren € 50,- per keer

Indien er door omstandigheden niet gewisseld is voordat er gefactureerd wordt (elk einde van het seizoen medio eind december en medio eind april) geldt dit als tegoed 1 maand na facturatie. Hierbij zal u alleen de extra toeslag buiten de wielen wissel weken worden berekend.

Heeft u nog vragen? bel ons gerust op 0251-244666 of mail naar receptie@niestcar.nl

 

De “Banden-Man”:
Mark Niesten wordt door zijn interesse en kennis op bandengebied ook wel “De Banden-man” genoemd. In de afgelopen jaren heeft de band heel veel ontwikkeling meegemaakt en het einde van deze ontwikkeling is nog niet in zicht. Van de bandenspecialist wordt dan ook verwacht dat hij de nieuwe ontwikkelingen nauwgezet volgt en inspeelt op de eisen die de moderne motorvoertuigen en hun gebruikers stellen.

Op deze pagina vind u advies en Tips over banden en algemene informatie. Bij vragen of een persoonlijke offerte voor Zomerbanden, Winterbanden, Velgen of Complete wielen sets neemt u geheel vrijblijvend contact op met Mark Niesten via 0251-244666 of receptie@niestcar.nl

Velgen op maat
Naast originele Subaru velgen laten wij ook lichtmetalen velgen op maat maken in Italië, zo heeft u altijd de perfecte velg op uw auto. Deze velgen hebben dus geen pasringen nodig! Met deze velgen onder uw Subaru steelt u echt de show! Daar waar nodig leveren wij de sets met TPMS ventielen.

Winterwielen seizoen 2019-2020
Wij hebben voor dit seizoen o.a. de volgende wielen voor u geselecteerd, vraag ons gerust naar een passende aanbieding of neem contact met ons op voor uw model.


Subaru 18 inch XT velgen
Wij hebben een grote partij 18 inch Subaru Forester XT (turbo uitvoering) velgen gekocht. Deze kunnen wij zeer scherp aanbieden en hebben er diverse sets van gemaakt uit voorraad. Zo hebben we een set met zomerbanden, winterbanden en een set met semi-Offroad banden inclusief het winterlogo. Vraag ons naar de aanbieding of kom langs in onze showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk.

Semi Off-Road banden
Een stoere zomerband die dankzij zijn profiel ook geschikt is als officiele winterband. Je zou haast denken dat het een All-season band is, dat is het dan ook een beetje. Echter, deze volwaardige zomerband is de perfecte match onder uw Subaru. Met zijn stoere uiterlijk een echt verlengstuk voor uw Subaru! Zijn grove profiel icm de symatrical all-wheel-drive van Subaru maakt u heer en meester op alle wegen (on and off the road). Tevens is deze band voorzien van het officiele wintervlok-logo en hiermee dus geschikt voor wettelijke verplichtingen in landen als Duitsland, Oostenrijk en Zwiterland e.d. Qua geluidsniveau in de auto is dit nauwelijks hoorbaar. Wij hebben in de periode van Oktober 2019 tot Januari 2020 een echte Promo-Beachrace Forester staan die voorzien is van deze banden zodat u het zelf kan proberen.

Nokian Winterbanden
Doorgaans leveren wij uit voorraad 16, 17 en 18 inch wielensets. Afgemonteerd met Nokian winterbanden. Deze zijn een zeer goede match met de Subaru modellen. Voor de SUV reeks Forester, XV en Outback is het nieuwste type Nokian WR-SUV-4 een echte aanrader! De beste prestaties op sneeuw, brij en regen laten u genieten van de speelse kant van het winterseizoen. Zeker in combinatie met uw Subaru!


BANDENSPANNING & PROFIELDIEPTE
Het regelmatig controleren van de bandenspanning van een autoband is belangrijk. De band vormt namelijk het enige contact van de auto met het wegdek. De bandenspanning heeft invloed op de kwaliteit van dit contact. Ook elke band slijt en verliest dus profieldiepte. Minder profiel betekent een slechtere afvoer van water. Dat kan uiteindelijk leiden tot aquaplaning. U heeft dan geen contact meer met de weg maar rijdt op een film van water – wat tot een slippartij kan leiden. Als banden teveel zijn afgesleten, moeten ze dus vervangen worden. Tip: vervang banden onder de 2mm en voor grotere/zwaardere auto’s onder de 2,5mm!
BandenspanningBelangrijk
AutobandenProfieldiepteBelangrijkAquaplanning

Enkele voorbeelden van geleverde sets:

IMG_4411IMG_0693
IMG_0948subaru forester wheels velgenIMG_0348

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo