ONTDEK DE NIEUWE FORESTER

FORESTER EYESIGHT
Ziehier de nieuwe en veelzijdige Subaru Forester. Een fantastische en ongekend veilige auto die vele nieuwe mogelijkheden voor u opent. De ruime SUV is nu leverbaar met EyeSight, een systeem dat door middel van twee camera’s meekijkt met de bestuurder en ingrijpt zodra er gevaar dreigt en de auto tot stilstand brengt. De Forester beschermt zo zijn inzittenden door te reageren op onverwachte gevaren. EyeSight is niet alleen voor de directe veiligheid, maar ook voor de gemoedsrust een belangrijke veiligheidsvoorziening. Uit onderzoek blijkt dat 94% van de gebruikers zich dankzij EyeSight veiliger voelt onderweg.

SubaruForesterEyesight-2018-niestcar-heemskerk-Test


SUBARU REAR VEHICLE DETECTION (S.R.V.D.)
De S.R.V.D. maakt gebruik van sensoren rondom de auto om u te waarschuwen voor voertuigen in uw dode hoek. Voor het veilig wisselen van rijstrook, of om u te waarschuwen voor aanrijdingsgevaar wanneer u achteruit rijdt bij kruisend verkeer.

2018-subaru-forester_LEDMeesturende LED-koplampen
Tijdens het nemen van een bocht in het donker zorgt de actieve bochtverlichting ervoor dat de LED-koplampen meedraaien in de richting van het stuurwiel.

Forester afbeelding


VEILIGHEID EN BETROUWBAARHEID
Bij Subaru geloven we in ALLROUND SAFETY, een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom hebben we Eyesight ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Subaru wil per 2020 het veiligste merk ter wereld zijn. EyeSight is een van de speerpunten om die status te bereiken. De voorziening is nu dus leverbaar op de Forester, zoals het ook beschikbaar is op de Outback en Levorg. Later dit jaar komt ook de nieuwe Impreza en XV met Eyesight.


Subaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk-side-view-monitorSide view monitor

Nieuw en ook veiligheidsgerelateerd is de Side View Monitor (SVM), een in de rechter buitenspiegel gemonteerde, naar voren kijkende camera. SVM houdt de dode hoek in de gaten en helpt bij het manoeuvreren door het drukke stadsverkeer en krappe parkeerruimtes en voorkomt zo bijvoorbeeld wielschade.

Subaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk nieuwSubaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk spiegel

HOOGSTE SCORES BOTSINSTANTIES
De combinatie van diverse camera’s, voor-, knie-, zij- en gordijnairbags, X-mode met Hill Descent Control, permanente vierwielaandrijving, Vehicle Dynamics Control, boxermotor en andere typische Subaru-voorzieningen, maken de Forester de veiligste SUV’s in zijn klasse. Botsinstanties als Euro NCAP en JNCAP gaven de auto al vijf sterren, ook in Amerika wordt de auto elk jaar met de hoogste scores gewaardeerd in onafhankelijke tests van het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).Subaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk UITRUSTINGUITRUSTING ERG LUXE

Het model heeft een trekgewicht van 2.000 kilogram en is standaard voorzien van niveauregeling op de achteras en Trailer Stability Control. Verder heeft hij ook standaart onder meer lichtmetalen wielen, achteruitrijcamera, DAB+ radio, metallic lak en natuurlijk permanente vierwielaandrijving en Lineartronic automatische transmissie.

Subaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk_NIEUWSubaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk_PROEFRIT


UITVOERINGEN & PRIJZEN
De vernieuwde Forester is leverbaar als Comfort, Luxury, Premium en Sport Premium en er is keuze uit drie motoren: een tweeliter benzine boxermotor met 150 pk , een boxermotor met turbo goed voor 241 pk en een 148 k sterke tweeliter Boxer diesel. Prijzen beginnen bij € 39.495,-. Ook verkrijgbaar als grijs kenteken. Meer informatie over de nieuwe Subaru Forester is te vinden op www.forester.nl.

forester 2013Vehicle Dynamics Control
Het vehicle Dynamics Control (VDC), standaard op elke Forester, houdt via een reeks sensoren in de gaten of het voertuig de door de bestuurder beoogde koers blijft volgen. Indien de Forester in een bocht of tijdens een uitwijkmanoeuvre de grenzen van zijn stabiliteit nadert, worden zowel de verdeling van de hoeveelheid aandrijfkracht naar elk wiel, het motorvermogen als de remfunctie op elk wiel afzonderlijk aangepast om zo de auto op koers te houden.

Subaru EYESIGHT commercial video:
YouTube voorvertoningsafbeelding

Subaru forester commercial video:
YouTube voorvertoningsafbeelding

DEMONSTRATIE AUTO – PROEFRIT
Uiteraard bent u hartstikke enthousiast over de nieuwe Subaru Forester, u kunt vanaf heden de auto bezichtigen in onze showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk. Ook is het mogelijk om een proefrit te maken met de nieuwe Subaru Forester, dan kunt u zelf beleven hoe het ‘echte auto rijden’ voelt. Een auto met het rijgevoel die z’n weerga niet kent. Maar we geven u wel één waarschuwing mee; ‘Zodra u in deze auto stapt voor de geweldige rijervaring, dan wilt u er niet meer uitkomen’ in dit geval kunnen wij u altijd geheel vrijblijvend een offerte doen toekomen en bent u binnenkort wellicht de trotse eigenaar van deze nieuwe Subaru Forester.

Subaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk DAB antenneSubaru-Forester_test_2018_eyesight-NiestcarHeemskerk eyesight

linker foto: DAB+ Antenne | rechter foto: Ruitensproeier verwerkt in ruitenwisserarm (bij eyesight uitvoering)

Winteruitrusting
Voor de Subaru Forester hebben wij diverse aanbiedingen m.b.t. winterbanden+velg combinaties. Zo bieden we zeer unieke, speciaal voor uw Subaru Forester gemaakte 17 inch lichtmetalen velgen (5 spaaks) met Nokian WR-SUV3 winterbanden in de maat 225/60r17. Dit is inclusief TPMS ventielen. Zie onderstaande foto als voorbeeld:

winterbanden_velgen_subaru_forester_17_inch_225-60-17_2013_2014

Subaru’s Symmetrical All Wheel Drive:
YouTube voorvertoningsafbeelding


Subaru’s EyeSight:
YouTube voorvertoningsafbeelding

Subaru’s X-Mode:
YouTube voorvertoningsafbeelding

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo