14 mei 2020

SUBARU REDT LEVENS!

Dat Subaru een veilige auto is, dat bewijst o.a. dit verhaal van een klant van ons. Mevr. Lindeman ontsnapte bij een frontale botsing samen met haar zoon. Ze schreef ons onderstaande brief en wil zo naar buiten brengen dat in een fractie van luttele seconden je leven over kan zijn. Maar dankzij de technieken die Subaru beschikt heeft zij het overleefd.

arrow-right
arrow-right

“De portieren konden gewoon nog geopend worden”

“Beste Subaru en Team Niestcar,

In December 2018 kochten wij bij Subaru dealer Niestcar een Subaru XV 1.6i Eyesight company car van 1 jaar jong. Op 8 augustus 2019 waren ik en mijn zoon betrokken bij een ernstig auto-ongeluk in Frankrijk. We reden op een boerenweggetje toen er uit onverwachte hoek een tegenligger frontaal op ons in reed. De tegenpartij is door dit ongeluk van de weg geraakt en over de kop geslagen. Helaas weet ik (nog) niet hoe het met hun gaat. Wel weet ik dat ik zo ontzettend blij ben met mijn Subaru XV. Dankzij de enorme veiligheidsconstructie van Subaru zijn zowel mijn zoon als ik ongedeerd uit de auto gestapt. Wel had ik een schrammetje op mijn neus van de airbag maar verder niets!

Zoals u op de foto kan zien was de klap enorm en waren wij heel blij om in een Subaru te rijden. Zonder deze geweldige auto hadden wij het waarschijnlijk niet kunnen navertellen. De wielen waren naar buiten geklapt en de boxer motor wat onder het interieur terecht gekomen dankzij de speciale kooiconstructie. De Subaru interieur/kooi constructie is zelfs zo sterk dat er maar een klein scheurtje in het voorraam zit, dit kun je haast niet geloven als je naar de impact kijkt waarmee de Subaru als een harmonica in elkaar gedrukt is. De portieren konden gewoon nog geopend worden.

Na goed telefonisch contact met Ron Peggeman van Subaru dealer Niestcar stond bij mijn terugkomst in Nederland direct weer een nieuwe Subaru XV met Eyesight klaar. Want als Subaru eenmaal je leven gered heeft, waarom zou je dan nog wat anders willen rijden?! Wat ben ik blij dat ik me weer veilig voel in onze nieuwe Subaru XV. De eerste kilometers zijn alweer gemaakt en ook mijn zoon voelt zich erg veilig in deze auto.

Wij zijn Subaru zo dankbaar voor het maken van veilige auto’s! Ga zo door!

Met vriendelijk groet,

Palmyra Lindeman”