27 mei 2020

Nieuwe hybridemodellen van Subaru zijn veiliger, sterker en zuiniger

Subaru ziet het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Het optimisme wordt gevoed door de afgelopen decembermaand. Toen wist het merk maar liefst 14% te plussen in een door EV’s gedomineerde markt. Oorzaak van de sterke stijging en dus positieve stemming is de volledig nieuwe Forester e-BOXER met zuinige hybride-aandrijflijn en de komst van de Subaru XV 2.0i e-BOXER, eveneens met hybridetechnologie.

niestcar
arrow-right
arrow-right

Bob Niesten benadrukt; “Subaru is tevens zeer duurzaam omdat ze zeer lang mee gaan, bijna nooit stuk gaan en dus ook erg betrouwbaar zijn”.

Bob Niesten van Subaru-dealer Niestcar: “Wij zijn al jaren dealer van Subaru, een Japans automerk met zeer betrouwbare oer solide en veilige auto’s. Met de steeds strengere milieueisen is het merk gelukkig in staat ook zuinige hybride modellen te leveren. De eerste, de volledig nieuwe Forester e-BOXER hebben we sinds december, het tweede model, de XV, is net gearriveerd. Het zijn modellen die zuiniger, sterker en veiliger zijn dan de modellen die ze aflossen. En veiliger zijn valt niet mee, want de XV en de Forester werden recent uitgeroepen tot de veiligste auto’s in hun klasse.”