Subaru Beach Battle 2019

Zondag 24 november vindt de 6de Editie van de Subaru Beach Battle plaats in Wijk aan zee. De Subaru Beach Battle is een spectaculaire strandrace in Wijk aan Zee voor zowel mountainbikers als toeschouwers!

Alle elementen van ‘Het Strand’ komen in het parcours aan bod: strand op- en afgangen, het duin, de vloedlijn, de pier, strandhuisjes sidewalks, strandpaviljoenen en natuurlijk veel zand. Diverse uitdagende elementen als de 18% steile Muur van WaZ, en de éénmalige overgang over de Noordpier maken het parcours enig in zijn soort.

Vanaf de eerste editie waren wij van Niestcar al partner van dit mooie en spectaculaire strand evenement. 4 jaar geleden zijn wij hoofdsponsor geworden en is de naam omgetoverd naar Subaru Beach Battle. Bij de organisatie van de Subaru Beach Battle zijn ze achter de schermen druk bezig om de NK-Strandrace volgend jaar naar Wijk aan Zee te halen.

Toppers aan de start!
Voorgaande jaren waren er al diverse toppers aan de start, dit jaar zijn de namen nog niet bekend maar vorig jaar hadden we bijvoorbeeld:


Laurens ten Dam                                  Lars Boom                                           Erik Dekker

Wij zijn er op deze dag om de organisatie te ondersteunen met onze Promo-auto met daarin de koersdirecteur en de KNWU Jury voor een eerlijke race. Onze Land-Rover defender servicewagen rijdt rond met daarin o.a. de fotografen. Ook zijn wij aanwezig met diverse modellen Subaru waarmee de toeschouwers van wel heel dichtbij de race kunnen meemaken. Wij geven ze de kans om bij ons in te stappen en zo naast de fietser over het strand te rijden.

Wil je deelnemen? Inschrijven kan via: Subaru Beach Battle 2019
Wil je meerijden in één van onze Subaru koersauto’s? Inschrijven kan via: Reserveer een plek in de koersauto

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo