Werkplaats

Welkom in onze werkplaats


De ruime, goed verzorgde werkplaats van NIESTCAR B.V. is voorzien van de modernste apparatuur. Er werken gediplomeerde monteurs die regelmatig bijgeschoold worden. Monteurs met kennis van zaken! Met name als het gaat om uw Subaru, MG of Rover. Wij zijn ook specialist op het gebied van Land-Rover, Jaguar, MINI en Toyota en werken met originele onderdelen!


YouTube Preview Image


onderhoud reparatie service niestcarSubaru Service  &  X-Part Auto Service Centre

Wij van Niestcar staan garant voor specialisatie voor uw Subaru & MG of Rover maar tevens voor alle andere automerken en staan onder meer garant voor een uitstekende persoonlijke service. Professionele technici die u en uw auto ‘persoonlijk’ behandelen. Advies van experts, gratis en duidelijk. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van originele Subaru, MG en Rover onderdelen.


APK Benzine en APK DieselAPK-keuring, ook voor diesels

Deze periodieke keuring wordt verricht volgens het door de Rijksdienst voor het Wegverkeer uitgegeven schema. Wanneer de keuring gelijktijdig met een onderhoudsbeurt plaatsvindt zijn de keuringskosten GRATIS., slechts de viergasmeting of roetmeting en de afmeldkosten zullen aan u worden berekend.


airco onderhoudsbeurt niestcarAirco Service; Onderhoud, reparatie en reiniging

Een airco service beurt is minimaal 1 x per 2 jaar noodzakelijk. Dit is noodzakelijk omdat een airco systeem ongeveer 10% koudemiddel per jaar verliest. Airco onderhoud dient als een grondige controle van het complete airco systeem. Bij de service beurt worden hoge en lage druk, de uitstroomtemperatuur en het interieurfilter gecontroleerd c.q. vervangen. Verder worden alle belangrijke componenten gecontroleerd. Het systeem wordt helemaal leeggehaald en gevacumeerd en voorzien van nieuw/schoon koudemiddel en de juiste hoeveelheid. Compressorolie wordt vervangen/bijgevuld, contrastvloeistof wordt preventief toegevoegd. Het systeem wordt gecontroleerd op functioneren en lek dichtheid. Een aircoservice beurt is altijd exclusief filterdroger en interieurfilter. Ook de airco reiniging van Forté geeft u als bestuurder een zuivere, frisse lucht. (zie aanbiedingen)


ster in voorruitRuitreparatie en/of vervanging

Ruitreparaties kunnen worden uitgevoerd indien de auto op korte termijn wordt aangeboden ter reparatie. Vaak worden de kosten door de verzekeringsmaatschappij vergoed! Is reparatie helaas niet meer mogelijk dan kan de ruit worden vervangen. Als het gaat om uw Subaru, MG of Rover, dan wordt er te allen tijde gebruik gemaakt van de originele voorruit! Dit geldt overigens ook voor alle andere merken. Zoals u van ons gewend bent, gaat alles in overleg met de klant.


LOGO SCHADE GARANTSchadereparatie / herstel

Ook dit herstel geschiedt te allen tijde met originele fabrieksonderdelen. De schades worden voor u met de verzekeringsmaatschappij/tussenpersoon geregeld en indien nodig kunt u van vervangend vervoer gebruik maken.


stikstof vulling banden bij niestcarStikstofvulling N2 banden

Banden gevuld met stikstof blijven langer op spanning, zijn veiliger en reduceren de CO2 uitstoot. Stikstof in banden wordt gebruikt om het weglekken van zuurstof door de bandenwand te voorkomen. Een correcte bandenspanning is van essentieel belang als je kijkt naar de levensduur en prestatie van banden. Voordelen van stikstof in banden zijn; Lager brandstofverbruik, reductie van CO2 uitstoot, verlengde levensduur van de band door stabielere bandendruk en minder oxidatie van de band, veiliger omdat de bandendruk betrouwbaarder is wat resulteerd in betere wegligging en rijgedrag. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over stikstofvulling.


Forté producten niestcarForté

Motoren raken in de huidige tijd meer inwendig vervuild dan vroeger. Dat heeft te maken met steeds strenger wordende milieueisen. Brandstoffen zijn aangepast en aan de motor zijn voorzieningen aangebracht om de belasting van het milieu te beperken. Op zich geen slechte gedachte, maar het is er mede de oorzaak van dat zich, ondanks het uitvoeren van het voorgeschreven onderhoud aan de auto, toch storingen voordoen. Die worden gesignaleerd door fijngevoelige regelsystemen zoals het EOBD-systeem. Met een reinigingsmiddel van Forté kan zowel de storing worden opgelost als de oorzaak worden weggenomen en rijdt de automobilist probleemloos van servicebeurt naar servicebeurt. Voor meer info kunt u bij ons terecht, ook als het gaat om advies.


PRODRIVE MEGASTORE NIESTCARProdrive Megastore (Performance Parts & Accessoires)

Prodrive is ‘s werelds grootste onafhankelijke motorsport onderneming. Het heeft zes keer de World Rally Championship titel met Subaru gewonnen (drie keer de fabriekstitel en drie keer de rijders titel). Prodrive is de drijvende kracht achter het succes van het Subaru World Rally Team en heeft sinds 1990 meegeholpen Subaru synoniem te maken met de rally sport. Hiermee heeft Prodrive ervoor gezorgd dat Subaru een wereldwijd gerespecteerd prestigieus merk is geworden. Tegenwoordig zijn er meer dan 1000 mensen werkzaam bij vestigingen in Engeland, USA, Duitsland, Thailand en Australie. Er wordt intensief samengewerkt met auto fabrikanten over de hele wereld voor het ontwikkelen en leveren van OEM gekeurde onderdelen om het  onderscheidend vermogen van deze auto’s te verhogen. Prodrive heeft voor de aftermarket een assortiment van onderdelen en accessoires ontwikkeld die de sportieve prestaties van uw Subaru nog meer benadrukken. Niestcar is één vd twee Prodrive Megastore’s in Nederland, dit houdt in dat wij een grote collectie hiervan hebben staan.


Tot slot kunt u bij ons terecht voor;


Cartec’s complete Wax-Guard behandelingen Cabrio-dak impregnatie behandelingen, voor een langer behoud en mooier cabriodak. Banden naar uw wensen voor zeer scherpe tarieven, ook i.c.m. lichtmetalen velgen. Uitlezen van elk merk en type auto


Voor meer informatie neemt u contact op via tel. 0251-244666


Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur alleen voor noodgevallen en altijd in overleg!


SubaruOutbackAccessoires


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo