Team

Mark Niesten – Mede eigenaar

(receptie/marketing & communicatie)

Mark is vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat begonnen is als een zaterdag-baan is uitgegroeid tot fulltime achter de receptie. Als u onderhoud of reparatie wil plannen of van te voren wil weten waar u aan toe bent dan kunt u bij hem tercht. Mark verzorgt ook onze website en media kanalen en met evenementen is hij ons draaiboek. Marketing en communicatie is op zijn lijf geschreven.


Bob Niesten – Mede eigenaar

(verkoop/techniek/algemeen beleid)

Vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat voor Bob is begonnen als zaterdag-baan is uitgegroeid tot 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Altijd al bezig geweest met techniek, hier ligt ook echt zijn passie. Voor technische vragen staat hij u altijd te woord. Sinds eind 2013 werkzaam voor advies op maat m.b.t. een nieuwe of gebruikte auto en het versturen van de mailingen zodat u altijd op de hoogte bent wanneer uw auto weer voor onderhoud en APK Keuring moet komen of als het weer tijd is voor uw winter-/zomerbanden wissel.


Coen Niesten – Mede eigenaar

(receptie/magazijn/aftersales)


Coen is vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Van een zaterdagbaan tot af en toe bijspringen waar nodig is hij al vrij snel fulltime naast Mark achter de receptie terecht gekomen. Voor onderdelen van het magazijn of accessoires kunt u bij Coen tercht. Coen regelt ook de personeelszaken intern en verzorgt met zijn achtergrond als elektriciën ook alle elektra. Als Ron of Bob even druk zijn zal Coen u helpen bij verkoopadvies.


Ron Peggeman (verkoop/techniek)

Al vanaf de start in 1985 in dienst, is gespecialiseerd in o.a. navigatie- en alarmsystemen. Of het nu gaat om informatie over een nieuwe auto of over techniek, hij is altijd bereid om u verder te helpen. Bij schade heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd, dan zorgt Ron voor de juiste schade-afwikkelingen. Zo heeft u hier verder geen omkijken meer naar. Tevens is Ron gespecialiseerd in BOVEMIJ Autoverzekeringen. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan.Lindy wullings (receptie/administratie)

Sinds eind 2016 hebben we weer een vrouwelijke collega tussen ons, Lindy. Zij zal administratieve taken van Ellen overnemen en de receptie bijstaan. Ze hoorde er eigenlijk al een beetje bij, want ze is namelijk de schoonzus van Coen.


Hans Peekel (1e autotechnicus+APK)

Met Hans Peekel hebben wij veel ervaring in huis. Hans heeft ruim 43 jaar ervaring als automonteur waarvan zo’n 38 jaar in een Japanse dealerbedrijf en zo’n 4,5 jaar allround ervaring. Naast 1ste autotechnicus is Hans leermeester, APK-Keurmeester, aircospecialist en technisch specialist. Oldtimers zijn altijd al zijn passie geweest en zo is Hans ook in zijn vrije tijd nog bezig met techniek.


Erik de Boer (1e autotechnicus+APK)

Erik is al vanaf 1999 werkzaam bij Niestcar. Hij begon als leerling monteur en is uitgegroeid tot een ervaren 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Als er onverwachts een probleem optreedt met uw auto dan weet Erik er altijd wel raad mee.


René Bakkum (1e autotechnicus+APK)

Sinds juli 2019 hebben wij ons team versterkt met de komst van een ervaren eerste autotechnicus, René Bakkum. Met zijn ruim 35 jaar werkervaring een doorgewinterde automonteur. Fietsen is zijn passie en hij komt dan ook elke dag vanuit Limmen op de fiets naar zijn werk.


Steyn Klomp (Leerling assistent autotechnicus)

Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Dit schooljaar komt Steyn bij ons werken voor 4 dagen per week. Hij doet namelijk de opleiding in BBL vorm op niveau 3. Steyn is 16 jaar en komt uit Assendelft. Voor sommige een bekend gezicht en dat klopt want Steyn werkt al vanaf de zomer 2019 bij ons op de zaterdagen en tijdens vakantiedagen.


Joop & Ellen Niesten (Oprichters, nu met pensioen)

Joop en Ellen begonnen dit bedrijf in 1985 en na zo’n 35 jaar geven zij het stokje in 2019 over aan hun zoons Mark, Bob en Coen. Nu dan officieel met pensioen maar Joop blijft nog wel betrokken voor advies. Ook nemen ze de tijd om diverse taken over te dragen waardoor u hem nog af en toe kan treffen op de werkvloer, of voor een bakje koffie!


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo