TeamJoop Niesten (directeur/verkoop)

Joop begon dit bedrijf in 1985 als MG/Rover dealer, en is sinds 2004 officieel Subaru Zes-sterren dealer. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of een occasion, dan weet Joop als geen ander uw eisen en gebruiksdoeleinden te transformeren naar het juiste model/type auto. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Ook voor een kop koffie.


Ellen Niesten (directrice/administratie)

Ellen is vanaf het eerste begin de rechterhand van Joop en zorgt voor de administratiewerkzaamheden en betalingen. Heeft u een vraag omtrent een betaling, dan kunt u bij haar terecht.


Ron Peggeman (verkoop/techniek)

Al vanaf de start in 1985 in dienst, is gespecialiseerd in o.a. navigatie- en alarmsystemen. Of het nu gaat om informatie over een nieuwe auto of over techniek, hij is altijd bereid om u verder te helpen. Bij schade heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd, dan zorgt Ron voor de juiste schade-afwikkelingen. Zo heeft u hier verder geen omkijken meer naar. Tevens is Ron gespecialiseerd in BOVEMIJ Autoverzekeringen. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan.
Mark Niesten (receptie/marketing & communicatie)

Mark is vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat begonnen is als een zaterdag-baan is uitgegroeid tot fulltime achter de receptie. Als u onderhoud of reparatie wil plannen of van te voren wil weten waar u aan toe bent dan kunt u bij hem tercht. Mark verzorgt ook onze website en media kanalen en met evenementen is hij ons draaiboek. Marketing en communicatie is op zijn lijf geschreven.


Bob Niesten (verkoop/techniek)

Vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat voor Bob is begonnen als zaterdag-baan is uitgegroeid tot 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Altijd al bezig geweest met techniek, hier ligt ook echt zijn passie. Voor technische vragen staat hij u altijd te woord. Sinds eind 2013 werkzaam voor advies op maat m.b.t. een nieuwe of gebruikte auto en het versturen van de mailingen zodat u altijd op de hoogte bent wanneer uw auto weer voor onderhoud en APK Keuring moet komen of als het weer tijd is voor uw winter-/zomerbanden wissel.


Coen Niesten (receptie/magazijn/aftersales)

Coen is vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Van een zaterdagbaan tot af en toe bijspringen waar nodig is hij al vrij snel fulltime naast Mark achter de receptie terecht gekomen. Voor onderdelen van het magazijn of accessoires kunt u bij Coen tercht. Coen regelt ook de personeelszaken intern en verzorgt met zijn achtergrond als elektriciën ook alle elektra. Als Ron of Bob even druk zijn zal Coen u helpen bij verkoopadvies.


Hans Peekel (1e autotechnicus+APK)

Met Hans Peekel hebben wij veel ervaring in huis. Hans heeft ruim 43 jaar ervaring als automonteur waarvan zo’n 38 jaar in een Japanse dealerbedrijf en zo’n 4,5 jaar allround ervaring. Naast 1ste autotechnicus is Hans leermeester, APK-Keurmeester, aircospecialist en technisch specialist. Oldtimers zijn altijd al zijn passie geweest en zo is Hans ook in zijn vrije tijd nog bezig met techniek.


Erik de Boer (1e autotechnicus+APK)

Erik is al vanaf 1999 werkzaam bij Niestcar. Hij begon als leerling monteur en is uitgegroeid tot een ervaren 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Als er onverwachts een probleem optreedt met uw auto dan weet Erik er altijd wel raad mee.


René Bakkum (1e autotechnicus+APK)

Sinds juli 2019 hebben wij ons team versterkt met de komst van een ervaren eerste autotechnicus, René Bakkum. Met zijn ruim 35 jaar werkervaring een doorgewinterde automonteur. Fietsen is zijn passie en hij komt dan ook elke dag vanuit Limmen op de fiets naar zijn werk.


Lindy Wullings (receptie/administratie)
Sinds eind 2016 hebben we weer een vrouwelijke collega tussen ons, Lindy. Zij zal administratieve taken van Ellen overnemen en de receptie bijstaan. Ze hoorde er eigenlijk al een beetje bij, want ze is namelijk de schoonzus van Coen.


……?….. (leerling assistent autotechnicus)

Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Deze plek staat bij ons nog open, wordt jij onze nieuwe collega-leerling? Kom dan bij ons langs voor een gesprek.


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo