TeamJoop Niesten Directeur eigenaar Niestcar Heemskerk subaruJoop Niesten (directeur/verkoop)

Joop begon dit bedrijf in 1985 als MG/Rover dealer, en is sinds 2004 officieel Subaru Zes-sterren dealer. Bent u op zoek naar een nieuwe auto of een occasion, dan weet Joop als geen ander uw eisen en gebruiksdoeleinden te transformeren naar het juiste model/type auto. Hij staat altijd voor iedereen klaar. Ook voor een kop koffie.


Ellen Niesten (directrice/administratie)ellen niesten eigenaar directeur subaru dealer niestcar heemskerk

Ellen is vanaf het eerste begin de rechterhand van Joop en zorgt voor de administratiewerkzaamheden en betalingen. Heeft u een vraag omtrent een betaling, dan kunt u bij haar terecht.


Ron Peggeman niestcar heemskerkRon Peggeman (bedrijfsleider/techniek/verkoop)

Al vanaf de start in 1985 in dienst, is gespecialiseerd in o.a. navigatie- en alarmsystemen. Of het nu gaat om informatie over een nieuwe auto of over techniek, hij is altijd bereid om u verder te helpen. Bij schade heeft u vaak al genoeg aan uw hoofd, dan zorgt Ron voor de juiste schade-afwikkelingen. Zo heeft u hier verder geen omkijken meer naar. Tevens is Ron gespecialiseerd in BOVEMIJ Autoverzekeringen. Vraag gerust eens een vrijblijvende offerte aan.
Mark Niesten en Coen Niesten Subaru Niestcar HeemskerkMark & Coen Niesten (receptie/magazijn/planning)

Zowel Mark als Coen zijn vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat begonnen is als een zaterdag-baan is voor beide uitgegroeid tot fulltime achter de receptie. Voor APK, onderhoud of reparatie aan uw auto, kunt u bij Mark & Coen de afspraak maken. Wilt u van te voren weten waar u aan toe bent, dan zorgen zij voor de offerte en eventuele levertijd, of het nu gaat om de onderhoudsbeurt/reparatie of onderdelen. Is uw auto toe aan nieuwe banden, dan informeren zij u over de juiste bandenkeuze, dit kan namelijk per type auto en rijstijl verschillen. Uiteraard tegen de scherpste prijs.


Bob Niesten niestcar subaru heemskerkBob Niesten (techniek/verkoop)

Vanaf jongs af aan werkzaam bij Niestcar. Wat voor Bob is begonnen als zaterdag-baan is uitgegroeid tot 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Altijd al bezig geweest met techniek, hier ligt ook echt zijn passie. Voor technische vragen staat hij u altijd te woord. Sinds eind 2013 werkzaam voor advies op maat m.b.t. een nieuwe of gebruikte auto en het versturen van de mailingen zodat u altijd op de hoogte bent wanneer uw auto weer voor onderhoud en APK Keuring moet komen of als het weer tijd is voor uw winter-/zomerbanden wissel.


HansPeekel-automonteur_technischSpecialist-niestcar-heemskerkHans Peekel (1e autotechnicus+APK)

Met Hans Peekel hebben wij veel ervaring in huis. Hans heeft ruim 43 jaar ervaring als automonteur waarvan zo’n 38 jaar in een Japanse dealerbedrijf en zo’n 4,5 jaar allround ervaring. Naast 1ste autotechnicus is Hans leermeester, APK-Keurmeester, aircospecialist en technisch specialist. Oldtimers zijn altijd al zijn passie geweest en zo is Hans ook in zijn vrije tijd nog bezig met techniek.


ErikDeBoerErik de Boer (1e autotechnicus+APK)

Erik is al vanaf 1999 werkzaam bij Niestcar. Hij begon als leerling monteur en is uitgegroeid tot een ervaren 1ste autotechnicus en APK-Keurmeester. Als er onverwachts een probleem optreedt met uw auto dan weet Erik er altijd wel raad mee.


Michiel de Ruijter (leerling autotechnicus)

Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Sinds april 2017 is Michiel bij ons komen werken als zaterdaghulp, later in dat jaar is hij bij ons gekomen op maandag en dinsdag als stage voor zijn B.O.L. opleiding aan de Nova te beverwijk. Auto’s en alles wat ermee te maken heeft is er als de paplepel ingegoten en deze passie wil hij nu omzetten naar zijn toekomstige loopbaan.


IMG_3067Morgan Goodett (leerling assistent autotechnicus)

Niestcar is al jaren een erkend leerbedrijf. Zo brengen wij de autotechnicus in opleiding de juiste motivatie over en leren we hem/haar de kleine kneepjes van het vak. Sinds november 2016 is Morgan bij ons komen werken-leren en is onlangs begonnen met zijn opleiding tot 2de autotechnicus. Hij wil uitgroeien tot 1e autotechnicus en daar gaan wij hem bij helpen. Morgan doet ook B.B.L. en zal bij ons 4 dagen aanwezig zijn in de werkplaats. Momenteel assisteert hij bij de onderhoudswerkzaamheden.


Lindy Wulling Niestcar Heemskerk SubaruLindy Wullings (receptie/administratie)

Sinds eind 2016 hebben we weer een vrouwelijke collega tussen ons, Lindy. Zij zal administratieve taken van Ellen overnemen en de receptie bijstaan. Ze hoorde er eigenlijk al een beetje bij, want ze is namelijk de schoonzus van Coen.


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo