Niestcar MG Rover

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Eén blik op een Rover en u voelt het meteen: dit is een auto met een lang en vooral ook rijk verleden. Gedistingeerd design. Klassieke grille. Stemmig wortelnotenhout. Alles ademt die onmiskenbare Britse nostalgie. MG is het legendarische merk dat sinds 1924 sportwagens maakt met een geheel eigen karakter. MG/Rover maakt het mensen mogelijk om te reizen in stijl. Dat was vijftig jaar geleden zo, en dat is nog steeds zo.

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Een MG/Rover is een prachtig bezit, iets om zuinig op te zijn. Daarom is het prettig om te weten dat u altijd kunt rekenen op onze service. Uw auto is bij ons voor onderhoud en reparaties altijd in deskundige handen. Maar ook als u advies wilt of een vraag heeft, staan wij altijd graag voor u klaar. In sommige gevallen kunt u zelfs rekenen op een extra snelle afhandeling. Denk bijvoorbeeld aan een eventuele klacht.

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Nergens is uw auto in betere handen dan bij de MG/Rover-dealer zoals wij van Niestcar. We beschikken over alle speciale gereedschappen en testapparatuur. Bovendien zijn onze monteurs gespecialiseerd in het merk. Ze volgen regelmatig cursussen en trainingen om de kennis actueel te houden. Daardoor is het team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Bij een dringend probleem met uw auto staan we uiteraard meteen voor u klaar. In andere gevallen is het handiger om een afspraak te maken, zodat u niet onnodig hoeft te wachten en weet u zeker dat uw auto weer in topconditie de werkplaats verlaat. Als u een afspraak wilt maken voor onderhoud of reparatie kunt u altijd terecht bij onze receptionist. Hij is de schakel tussen u en de monteurs in de werkplaats.

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Uw rijplezier staat bij ons altijd voorop. Daarbij is het óók van belang om de oorzaak van eventuele storingen snel en trefzeker te kunnen opsporen. Immers, dan blijven de kosten verantwoord. Wij onderzoeken uw MG/Rover daarom altijd met TestBook/computertest. Dit is een door RoverGroup ontwikkelde geavanceerde testcomputer die technici een nauwkeurig beeld geeft van de autoconditie. De computer wordt op uw MG/Rover aangesloten en vervolgens verschijnen alle eventuele onregelmatigheden op het beeldscherm. Zo verlopen reparaties sneller en soepeler.

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Bovendien bent u er bij ons als MG/Rover-dealer zeker van dat nieuwe onderdelen exact hetzelfde zijn als in een nieuwe MG/Rover. Heel belangrijk. Want onderdelen staan niet op zichzelf. Ze maken deel uit van een complex technisch samenspel. Originele MG/Rover-onderdelen zijn daarom beter voor uw veiligheid én voor de levensduur en het prestatievermogen van uw auto. Vandaar dat wij uitsluitend gebruik maken van originele MG/Rover-onderdelen.

MG / Rover dealer Niestcar BV since 1985Als u onverwacht schade heeft aan uw MG of Rover, krijgt u bij ons altijd voorrang, daar kunt u op rekenen. Daarbij zorgen wij niet alleen voor een deskundig schadeherstel. We kunnen u ook helpen bij het invullen van het schadeformulier, het begroten van de schade en overleg met de verzekering. Ook bij schade gebruiken we alleen de originele onderdelen en herstellen wij de schade of mankement volgens de MG/Rover-normen. Zo behoudt uw MG of Rover altijd zijn waarde. Alle reden dus om de schade door ons te laten herstellen.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo