Niestcar Landrover

Bent u in het bezit van een Land Rover of Range Rover dan bent u bij NIESTCAR B.V. al jaren aan het juiste adres. Wij zijn vanaf het begin off.dealer voor het Britse merk MG-Rover en hebben ons daarnaast gespecialiseerd in het merk Land Rover. We repareren en onderhouden uw Land- of Range Rover altijd volgens de voorschriften van Land Rover en werken uiteraard altijd met originele onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.


land rover onderhoud noord hollandOnderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw Land Rover is essentieel. Onze technici zorgen er voor dat uw Land Rover in topconditie blijft. Aangezien we al jaren werken met dit merk zijn onze monteurs gespecialiseerd in Land Rover. Hierdoor kunnen eventuele gebreken snel gevonden en/of verholpen worden. Zoals reeds vermeld werken wij volgens de door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsschema’s en maken gebruik van originele onderdelen.


apk keuring land rover noord hollandAPK-Keuring

Voor de APK-Keuring van uw Land Rover bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wanneer de keuring gelijktijdig met een onderhoudsbeurt plaatsvindt zijn de keuringskosten GRATIS., slechts de viergasmeting of roetmeting en de afmeldkosten zullen aan u worden berekend. Tevens is onze remmen-test-bank aangepast voor Land Rover.


land rover modellen niestcar noord hollandLand Rover modellen

Wij onderhouden alle modellen van Land Rover. Dus of u nu een Range Rover rijdt, een Discovery, een Freelander, een Defender of een Serie, u bent van harte welkom.


land rover niestcar verkoop noord hollandVerkoop

Regelmatig hebben wij een Land Rover of Range Rover in de verkoop staan. Bent u op zoek naar een specifiek model of uitvoering kunt u altijd contact met ons opnemen voor evt. Bemiddeling of zodat wij uw model of uitvoering kunnen uitzoeken. Inruil van uw huidige Land Rover is ook mogelijk net als ieder ander merk.


schade garant land rover noord hollandSchade

Als u schade heeft aan uw Land Rover, krijgt u bij ons altijd voorrang, daar kunt u op rekenen. Daarbij zorgen wij niet alleen voor een deskundig schadeherstel. Wij helpen u ook bij de taxatie en overleg met de verzekering. Ook bij schade gebruiken we originele onderdelen en herstellen wij de schade of mankement volgens de Land Rover-normen. Zo behoudt uw Land Rover altijd zijn waarde. Alle reden dus om de schade door ons te laten herstellen.


Service wagen (Land Rover Defender 110 High Capacity PickUp)

Reeds in de jaren ’90 had Joop Niesten al een Defender als Servicewagen en die is nu dus terug. Ditmaal een PICK-UP. Aangezien wij veel met Land Rover werken kon het ook niet anders om er weer één als Servicewagen in te zetten. Met extra laadruimte en trekvermogen voor als u als klant onverhoopt stil komt te staan en wij u moeten ophalen met de autoambulance. Tevens is de Servicewagen gelijk voorzien van onze logo’s zodat u er niet omheen kunt.


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo