Subaru XV 2.0 e-BOXER hybride

De in 2020 vernieuwde Subaru XV 2.0i is terug als Hybride. Hij combineert een krachtige boxermotor met hybridetechnologie, permanente vierwielaandrijving en automaat. Een lager brandstofverbruik, 150 pk en 16,7 pk systeemvermogen. Een trekgewicht van ruim 1.270 kg en met veiligheidssystemen als ‘Eyesight’ met ‘Adaptive Cruise Control’ de hoogste score behaald van 5 sterren met EuroNCAP botstest. De vernieuwde Subaru XV e-BOXER is er vanaf: € 45.575,-

Al wat u nodig hebt, is plezier.
Met een combinatie van een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden wil Subaru u enthousiast maken. Daarmee is de Subaru XV mogelijk de inspiratie om het leven te leiden dat u zou willen. Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de Subaru XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

Rijhulpsystemen
Vanzelfsprekend is de nieuwe Subaru XV e-BOXER standaard uitgerust met een uitgebreid aanbod rijhulpsystemen en veiligheidssystemen, waaronder EyeSight Driver Assist Technology. Een andere veiligheidsvoorziening is Subaru Rear Vehicle Detection.

CROSSOVER HYBRIDE
HYBRIDE SUBARU
SUBARU XV
HYBRIDE XV SUBARU
SUBARU HYBRID
arrow-right
arrow-right

STADSSTIJL, BEKWAAM IN HET VELD.

De vernieuwde Subaru XV is altijd in voor een uitdaging. Enerzijds brengt hij vertrouwen bij u achter het stuur door middel van de hoge zitpositie en de uitmuntende zichtbaarheid; anderzijds kan ruw terrein overwonnen worden dankzij het Symmetrical All-Wheel Drive en de grote bodemvrijheid. Door toevoeging van X-MODE genereert de Subaru XV meer rijplezier dan ooit en voegt een geheel nieuwe reeks bestemmingen toe voor mogelijke weekenduitstapjes. Meer nog, de Subaru XV brengt u er in volle gemoedsrust.

X-MODE nu standaard op de Subaru XV.
De X-MODE helpt u bij het op betrouwbare wijze onder controle houden van de auto met een druk op de knop. In de X-MODE regelt de technologie de motor, de transmissie, de Symmetrical AWD, het remsysteem en andere componenten om veilig te rijden onder uitdagende wegcondities en uiteenlopend terrein. Wanneer X-MODE is geactiveerd, helpt de Hill Descent Control automatisch een constante rijsnelheid aan te houden tijdens afdalingen.

Uw reis begint binnenin.
Wanneer u de deuren van de Subaru XV opent, merkt u meteen zijn verfijnde en sportieve styling. Ruimer en gepolijster dan ooit tevoren bieden de voorgevormde zittingen een comfortabele en aangename ervaring voor u en al uw passagiers, zelfs tijdens de lange ritten. Apple Carplay & Android auto, een achteruitrijcamera en navigatiesysteem, alle luxe is aanwezig.

SUBARU XV
SUBARU XV EYESIGHT

Subaru’s EyeSight!

Bij Subaru geloven we in ALL-ROUND VEILIGHEID en een belangrijk onderdeel daarvan is Pre-Collision Safety, waarbij alles in het werk wordt gesteld om te voorkomen dat er een ongeval gebeurt. Daarom heeft Subaru EyeSight ontwikkeld, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog.

meer informatie over EyeSight

Veilig gevoel

Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motoren, fietsen en voetgangers. Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aannrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Subaru XV vergroot.

Subaru_XV_Cool_Grey_Khaki
Subaru_XV_Dark_Blue_Pearl_jpg
Subaru_XV_Crystal_White_Pearl_jpg
arrow-right
arrow-right

X-Explore, speciale uitvoering

De Subaru XV is verrassend veelzijdig met zijn hybridetechniek, automaat en permanente vierwielaandrijving. De Subaru XV X-Explore is aantrekkelijk geprijsd, stoer en goed beschermd. Er is al een Subaru XV vanaf € 45.575,-. Breng een bezoek aan onze showroom of ga naar https://www.experience.subaru.nl/subaru-xv

test subaru xv
test subaru xv

plan hier uw proefrit

Nieuwsgierig geworden naar de Subaru XV? Plan dan hier uw bezoek, en ervaar het zelf tijdens een veilige proefrit waarom wij zo enthousiast zijn over dit merk!

plan hier uw proefrit
subaruLogo

onze andere modellen