Subaru Outback 2.5

Terug naar het overzicht
subaru outback testdrive

een auto die ontdekt moet worden

De Outback is verrassend veelzijdig en zit boordevol comfort verhogende zaken. Denk aan leren bekleding, schuifdak en Apple car play. Ook stuurwielverwarming, automatische klimaatcontrole en stoelverwarming op de achterbank. Met zijn standaard vierwielaandrijving en automatische transmissie loodst hij u comfortabel en veilig door de wekelijkse ochtend- en avondspits. Daarbij heeft hij ook een riante kofferbak tot 1.848 liter. Dankzij een trekgewicht van 2.000 kilogram neemt u makkelijk uw Boten- / paardentrailer of caravan mee. Met de Outback kunt u de wereld aan.

subaru outback test
testdrive subaru outback
stuurwielverwarming outback
test subaru outback
subaru outback testdrive
arrow-right
arrow-right

value for money

De X-Explore heeft een nog uitgebreide standaarduitrusting dan de Outback Premium waarvan hij is afgeleid. Het alarm en de automatisch inklapbare spiegels zorgen dat slechtwillenden geen kans krijgen. Het klinkt misschien wat onbescheiden, maar we durven het wel aan: er zijn maar weinig auto’s in de prijsklasse van de Outback X-Explore die zo veel luxe en comfort combineren met zoveel ruimte. Meer waar voor uw geld is er simpelweg niet.

Zorgeloos
Veiligheid is belangrijk voor Subaru, vandaar dat de Outback is voorzien van vierwielaandrijving en het geavanceerde EyeSight-assistentiesysteem dat helpt ongelukken voorkomen. De X-Explore is nog eens extra veilig dankzij een klasse 3 SCM-goedgekeurd alarmsysteem (incl. hellingshoekdetector). Het systeem biedt hoogwaardig inbraak- en wegsleeppreventie, is natuurlijk professioneel ingebouwd en beschikt over twee handzenders.

Automatisch inklapbare buitenspiegels
Kunststof beschermplaat voorbumper

klaar voor elk avontuur

Of u nu besluit om naar Zuid-Frankrijk of naar het einde van de wereld te rijden, de X-Explore is er klaar voor. De Outback beschikt over techniek die elke trip aankan en is voorzien van wielkuipbeschermers, beschermplaten rondom en dorpelbescherming die de carrosserie netjes houden, ook als het ruig wordt. Ontdek de wereld, ontdek de Outback X-Explore.

meer informatie over de X-Explore

veiligste in zijn klasse

Subaru’s speerpunt is veiligheid, in 2030 streeft het merk naar 0 verkeersdoden. De Outback en EyeSight in het bijzonder gaan een belangrijke bijdrage leveren om die torenhoge ambitie te realiseren. Voor dit jaar is EyeSight verder verfijnd, waardoor het systeem voetgangers en andere kwetsbare verkeersdeelnemers nog beter ziet en het systeem eerder zal anticiperen op mogelijk gevaar. Dat, samen met voorzieningen als de speciale, eivormige veiligheidscel en tal van andere actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, maakt de Outback de veiligste auto in zijn klasse.

Subaru_Outback_Wilderness_Green_Metallic
Subaru_Outback_Tungsten_Metallic
Subaru_Outback_Dark_Blue_Pearl
Subaru_Outback_Cool_Grey_Khaki
Subaru_Outback_Crystal_White_Metallic
arrow-right
arrow-right

stuurwielverwarming

Hoewel het uiterlijk niet is aangepast, zijn er wel verschillen waarneembaar. De Outback heeft een aantal nieuwe metaallakkleuren gekregen: Wilderness Green, Magnetite Gray en Storm Gray. Voor het eerst is ook cognackleurig leer beschikbaar. De uitgebreide uitrusting werd nog rijker dankzij toevoeging van stuurwielverwarming,  stoelverwarming achterin en Auto Vehicle Hold, een remsysteem tegen wegrollen. Het bandenspanningscontrolesysteem is ook aangepast waardoor het makkelijker andere banden, bijvoorbeeld winterbanden, herkent.

subaru testrit
outback proefrit

plan hier uw proefrit

Nieuwsgierig geworden naar de Subaru Outback? Plan dan hier uw bezoek, en ervaar het zelf tijdens een veilige proefrit waarom wij zo enthousiast zijn over dit merk! U Rijdt al een Subaru Outback vanaf € 58.295,-

plan hier uw proefrit
subaruLogo

onze andere modellen