Banden & Specials

subaru lift kit

subaru velgen
subaru thuiskomer

BANDEN & VELGEN

Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw auto, mooie nieuwe velgen of wil u advies op maat hebben van Mark Niesten, onze “Bandenman” ? Neem dan vooral telefonisch contact op of mail naar receptie@niestcar.nl ook kunt u op onderstaande link een kijkje nemen op onze speciale banden-pagina. Hier vind u ook voorbeelden van reeds gemonteerde wielensets op diverse auto’s! Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden, all-seasonbanden of complete wielen sets met velgen

BANDEN-PAGINA

SPECIALS & SEMI OFFROAD by Niestcar

We zijn er de laatste jaren veel mee bezig geweest: offroad rijden. Denk aan onze strand events zoals de Subaru Beach Battle. Ons eigen opgezette Subaru Offroad Experience, maar ook aan het terrein rijden wat al begon met onze voorliefde: Land-Rover. Daarnaast komen wij regelmatig op het strand en duingebied en hebben we veel ervaring en klanten-ervaringen als het gaat om Offroad rijden, strand rijden, de bergen in, in de sneeuw rijden of op bossige en rotsachtige terreinen in het buitenland met onze Subaru’s.

Reeds een HIT in Amerika
In America, waar Subaru een doorslaand succes is, is het aanpassen en personaliseren van je Subaru al vele malen populairder dan in Nederland, maar toch gaan wij van Niestcar dit ook tot een succes maken in Nederland! Wij leveren Semi-Offroad banden, Off-Road banden en binnenkort ook LIFT-KITS! Hierover zullen wij binnenkort meer vertellen. Bekijk hieronder enkele foto’s. Hebben wij uw interesse gewekt, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

subaru lift kit
subaru industriall wheels
subaru semi offroad
subaru offroad
subaru verhogen
arrow-right
arrow-right

ADVENTURE STARTS HERE

Onze slogan is een knipoog naar een nieuw avontuur. Ontdek je Subaru zoals je hem nog nooit ontdekt heb. Maar daarnaast biedt het ook comfort, wat dacht u van een extra hoge instap? Nog meer zicht op de weg doordat u over andere auto’s heen kan kijken, zonder rijcomfort in te leveren!