3 maart 2021

CORONA-UPDATE NIESTCAR

(update 26-01-2022) Wij zijn weer normaal open zoals u van ons gewend bent, uiteraard volgen wij de basisregels zoals afstand houden op. Mocht u het prettig vinden om alsnog gebruik te maken van ons haal en breng service, proefrit/aflevering aan huis, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Daarnaast hebben wij nog enkele maatregelen genomen voor de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers. De gezondheid staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

subaru werkplaats niestcar
subaru werkplaats niestcar
subaru werkplaats niestcar
subaru niestcar covid heemskerk update
arrow-right
arrow-right

Niestcar heeft de volgende maatregelen getroffen:

– Geen fysiek contact (geen handen schudden en gepaste afstand bewaren)
– om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas.
– Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
– Bezoekers zijn in deze tijden NIET welkom in onze werkplaats, kantoor, achter de balie of in de kantine. Onze medewerkers zetten met liefde een kop koffie voor u.
– Handen wassen kan op het toilet
– Wij hebben diverse hygienezuilen staan
– Bij twijfel aan de eigen gezondheid; voelt u zich niet bezwaard om te bellen. We plannen graag uw afspraak op een ander geschikt moment voor u.
– Breng- en haalservice voor uw auto is geen probleem, wij proberen het wegbrengen en ophalen van de klant in persoon zelf tot het minimum te beperken.
– Bij proefrit hanteren wij een maximaal van 3 personen in de auto, van wie 1vd3 een personeelslid van Niestcar is.
– Heeft u een vraag? of wilt u een afspraak inplannen? dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen op 0251-244666 of mailen naar receptie@niestcar.nl. Zo kunnen wij de bezoekersaantallen tot een minimum beperken.
– We treffen ook extra hygiënemaatregelen, zoals het regelmatig reinigen van onze deurklinken, toiletten balie en pinautomaat.

Team Niestcar