BH Bikes Niestcar

NIESTEN MOBILITEIT
De naam verraadt het al een klein beetje, NIESTEN MOBILITEIT, mobiliteit in meerdere opzichten met voor ieder wat wils. Joop Niesten begon in 1985 met verkoop en reparatie van auto’s, in de loop der jaren kwam daar zo nu en dan ook wat fietsen, scootmobielen en motoren voorbij. We zijn dealer geweest van Polaris (Quad’s) en doen daar nog altijd onderhoud en reparaties aan. Zo is er naast de naam NIESTCAR ook de naam NIESTEN MOBILITEIT ontstaan. Sinds 2014 hebben we hier uitbreiding aan gegeven met de komst van BTC CEO-50 (Scooters).

BH_bikesNIEUWS
Ook in 2016 hebben wij groot nieuws, we zijn Officieel dealer geworden van het kwaliteitsmerk BH-BIKES. We gaan ons met name richten op de E-BIKES en SPEED-PEDELECS (45 km/h) met Easy-Motion Technologie (in frame geïntegreerde lithium accu). De Elektrische fiets doet al weer eventjes mee maar toch is het een vrij nieuw verschijnsel in het verkeer, het is een opkomende trend. De elektrische fiets is een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld Woon-werkverkeer. Om hierop in te spelen hebben we gekozen voor een echt kwaliteits merk, namelijk BH-BIKES.

YouTube voorvertoningsafbeelding


DeniseNiestenMountainbikeWij stellen u voor aan Denise Niesten

Om dit in perfecte banen te gaan leiden heeft Joop de hulp ingeroepen van zijn schoondochter, een echte fietsfanaat, Denise Niesten.

DeniseNiestenSchaatsen2016Het begon allemaal zo’n 26 jaar geleden, het was een koude winter en er lag ijs op de sloten. Mijn opa en oma woonde bij een sloot dus werd ik als 4 jarig meisje al met dubbele ijzertjes op het ijs gezet en ik kon schaatsen, hiermee ben ik nooit meer gestopt. Het was eerst een hobby maar dat werd later steeds serieuzer, zo ben ik serieus gaan trainen om een goede schaatsster te worden. Er moest dan ook in de zomermaanden veel getraind worden. O.a. hardlopen maar skeeleren en fietsen waren echt mijn ding.

NiestcarFietsTeamLeonMeewezenDeniseNiestenMarkNiestenBobNiestenDoor wind en regen
Mijn eerste fiets was een echt museum stuk, gekregen van mijn oom. Dit was een Koga Miyata, al snel bleek dat door de vele kilometers die ik fietste er een nieuwe fiets moest komen en dit werd een Batavus. Hiermee heb ik heel veel sportieve kilometers gemaakt. Vooral in Nederland maar ook in Duitsland en de Belgische Ardennen. Daarnaast had ik nog een omafiets met 3 versnelling voor school- en woon-werkverkeer. Ik fietste door wind en regen. Door het vele trainen raakte ik rond mijn 18e overtraind en moest ik het wedstrijdschaatsen ook een jaar stil leggen.

Denise Bon tijdens de Maraton van de DolemietenVeel fietsen, heel veel fietsen, het werd tijd voor een moderne fiets. Deze keer een Bergamont. Deze was zoveel lichter dan mijn oude fiets dat bij de eerste keer opstappen ik er aan de andere er zowat vanaf viel. Ik kan wel zeggen dat ik verwend ben op het gebied van moderne en kwaliteitsfietsen. Rond mijn 20ste werd het duidelijk dat ik nooit de Top zou halen en werd het schaatsen en fietsen een stuk leuker en ontspannender.

BH-BikesEasyMotionElektrischeFietsSpeedPedelecNiestcarHeemskerk2016

MaratonaDlesDolomitesMARATONA DLES DOLOMITES
Mijn top tot nu toe met fietsen heb ik bereikt in 2012, dit was een tocht van 145 km door de bergen van de Dolomieten in Italië. De Maratona Dles Dolomites heb ik binnen 9 uur uitgefietst en hiermee was ik als 77ste van de 364 vrouwen gefinisht! Hierna verhuisde ik van Abcoude (mijn geboortedorp) naar Beverwijk voor mijn grote liefde. Inmiddels getrouwd en een pracht van een zoon gekregen. Hier in de omgeven heb je o.a. het duingebied dus kon ook het mountainbike en strandfietsen niet ontbreken.

BH-Bikes-Niestcar-Heemskerk-elektrische-fietsen-2016

EasyMotion-BH-Bikes-2016BH ‘EASY MOTION’ BIKES
Met zo’n fietsverleden en mijn passie voor het fietsen en sporten kon het natuurlijk niet uitblijven om hier mijn werk van te gaan maken. Ik was dan ook heel blij toen Joop mij die kans gaf om hiermee te gaan werken. BH-Bikes kwam op ons pad en na een kijkje bij BH-Bikes Nederland was ik gelijk enthousiast! Vooral over de elektrische fietsen, voorzien van Easy Motion Technologie. BH Easy Motion is een echte wereldleider op dit gebied. Hun bekroonde en gepatenteerde frame design met geïntegreerde batterij is een van de best verkochte elektische fietsen in o.a. Australië. Ze hebben een heel groot scala aan modellen voor ieder soort terrein en ieder type fietser.

“Nu weet ik tenminste dat als ik straks wat ouder wordt en die 145 km in de Dolomieten niet meer op eigen kracht kan fietsen, over het strand of door de duinen, er toch een oplossing is om dat juist wel te blijven doen”

BH-Bikes_EasyMotion_niestcar

EasyMotion-BH-Bikes-Niestcar-Heemskerk-2016ERVAAR BH E-BIKES
Je voelt je fitter, minder stress, geen files, gezonder en financieel erg aantrekkelijk. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden die de elektrische fiets u kan bieden. Heeft u vragen of ben u benieuwd naar de elektrische fiets of speed pedelecs van BH-Bikes, kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk of maak vrijblijvend een afspraak dat we bij u thuis langs komen. Wij hopen u net zo enthousiast te maken om sportief te gaan fietsen en vooral te blijven fietsen!

Denise Niesten
Tel: 0251-244666 | 06-55558155
NIESTCAR BV
Rijksstraatweg 21
1969 LB Heemskerk
www.facebook.com/BHBikesNiestcar
www.bhbikes.nl

ElektrischeFiestenKopenNiestcarHeemskerk2016

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo