SUBARU AKTIE MAAND SEPTEMBER

Wegens ons 35 jarig bestaan doen wij iedere maand een nieuwe AKTIE-MAAND. De maand September 2020 staat volledig in het teken ons nieuwe label “Subaru Approved Used”, jong gebruikte Subaru occasions! Tijdens deze maand zullen wij ook samenwerken met een lokale andere ondernemer, Tegel Kookwinkel uit Beverwijk! Wij zetten ook de nieuwe Subaru Outback X-Explore en de hybride modellen Forester en XV in het zonnetje.! Tijdens deze maand doen wij u een extra scherpe aanbieding en lopen er diverse aanbiedingen. Kom gerust bij ons langs, de koffie staat voor u klaar!

Cadeaubon van Tegel Kookwinkel!
Koopt u in de maand September 2020 een nieuwe of gebruikte Subaru bij Niestcar, dan krijgt u daar een cadeaubon bij t.w.v. maar liefst € 250,-! Deze bon kunt u besteden bij Tegel Kookwinkel op de breestraat 50 te Beverwijk.

AIRCO REINIGER AKTIE! Omdat een schoon en veilig leefklimaat momenteel belangrijk zijn, besteden wij extra aandacht aan het interieur. Bijvoorbeeld met het reinigen van de airco. Tijdens de aktiemaand September wordt het systeem voor een bedrag van € 39,- geheel bacterie- en geurvrij gemaakt.

Opinel zakmes nr.08 met Subaru opdruk!
Opinel Zakmes met Subaru logo opdruk. Exclusief en beperkt leverbaar in diverse kleuren.
€ 18,75

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo