BAGAGE CAR-BAGS

Reistassen op maat voor uw Subaru. Herken je dit? Op vakantie met het hele gezin. Op het laatste nippertje pak je je spullen. Maar hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen en… weer opnieuw. Net zolang tot alles eindelijk past. En je wilde nog op tijd vertrekken!

DE 3 BELANGRIJKSTE VOORDELEN:
1) Handig en snel inpakken: passen en meten behoort nu tot het verleden. Je kunt zorgeloos inpakken, in de wetenschap dat de tassen vanzelf de kofferbak optimaal vullen.
2) Makkelijk op te bergen: alle tassen zijn volledig opvouwbaar – in tegenstelling tot harde koffers – en daardoor makkelijk in huis op te bergen.
3) Veilig: door de optimale vulling van de kofferbak zal er minder behoefte zijn aan het verladen van gevaarlijke losse bagage in het passagierscompartiment van de auto.

car bagsMakkelijk op te bergen
Elke Car-Bags set is volledig opvouwbaar in tegenstelling tot harde koffers en daardoor makkelijk in huis op te bergen. Maar ook op je vakantiebestemming is het uiterst handig als jouw lege tassen zo min mogelijk ruimte in beslag nemen.

bagage bagsVeilig
Losse voorwerpen op de hoedenplank of achterbank worden levensgevaarlijke projectielen bij een botsing. Met een Car-Bags reistassenset benut je de kofferruimte echter optimaal en zul je minder losse bagage in het passagierscompartiment van de auto hoeven te plaatsen. Je gaat dus ook veiliger op reis dankzij Car-Bags.com.

car-bags-totale-setTopkwaliteit
Elke Car-Bags tas is gemaakt van hoogwaardig en sterk polyester of nylon. Diverse protectoren zorgen voor een duurzame bescherming van de bodem, kwetsbare randen en hoeken van elke tas. Alle ritsen zijn voorzien van ogen, zodat deze afsluitbaar zijn met een klein hangslotje. Elke trolley is voorzien van een handige trekstang en stevige wielen met rubber banden en heeft 2 spanbanden aan de binnenzijde om de inhoud stevig op zijn plaats te houden. Elke handtas heeft handige, verstelbare schouderbanden.

YouTube Preview Image

IMG_2899

 

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo