SUBARU AKTIE MAAND JULI

De maand Juli 2020 staat volledig in het teken van AKTIE! Tijdens deze maand zetten wij van autobedrijf NIESTCAR, uw Subaru Zes-sterren dealer, de nieuwe Subaru’s; Outback, Forester en XV in het zonnetje. Ook onze prachtige collectie aan (jong)gebruikte Subaru occasions zullen wij in het zonnetje zetten! Tijdens deze maand willen wij u een extra scherpe aanbieding doen en lopen er diverse mooie akties. Kom gerust bij ons langs, de koffie staat voor u klaar.

GRATIS TREKHAAK, op alle nieuwe Subaru’s!
Koopt u in de maand Juli van 2020 een nieuwe Subaru Outback, een Forester of een XV dan krijgt u daar een trekhaak bij cadeau.

GRATIS ZONNEBRIL, op alle Subaru occasions van Niestcar!
Koopt u in de maand Juli van 2020 een Subaru occasion van Niestcar, dan krijgt u er een cadeaubon bij t.w.v. € 250,- te besteden aan een zonnebril bij Brilpoint!

Veiligheid boven alles!
Omdat verblinding door zonnestralen een belangrijke oorzaak is voor ongelukken in het verkeer in Nederland, is het zeker een aanrader om een zonnebril met polariserende glazen aan te schaffen voor in de auto. Daarnaast zorgen zonnebrillen met polariserende glazen voor minder belasting aan uw ogen. Niet alleen in de zomer kan het autorijden uitdagend zijn. Ook in de lente en herfst, als de zon al vroeg op de dag heel laag staat, kan het zicht worden belemmerd. Daarom hebben wij in samenwerking met BrilPoint Beverwijk deze aktie opgezet.

AIRCO REINIGER AKTIE! Omdat een schoon en veilig leefklimaat momenteel belangrijk zijn, besteden wij extra aandacht aan het interieur. Bijvoorbeeld met het reinigen van de airco. Tijdens de aktiemaand Juli wordt het systeem voor een bedrag van € 39,- geheel bacterie- en geurvrij gemaakt.

Een kleine greep uit onze collectie:  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo