SAMEN ONDERNEMEN

Niestcar bestaat dit jaar 35 jaar, en dat willen de drie broers Mark, Bob en Coen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Helaas is een groot feest niet mogelijk in deze tijd. Het coronavirus heeft niet alleen een forse impact op de horeca en restaurants, veel ondernemingen verkeren momenteel in lastige tijden. Om elkaar lokaal te steunen hebben wij bij Niestcar bedacht om iedere maand een speciale aktie op touw te zetten, deze maand doen we dat in samenwerking met Tegel Kookwinkel uit Beverwijk.

#steunlokaal
In navolging op het samenwerkingssucces met Brilpoint hebben we ervoor gekozen om dit concept voort te zetten. Wij hebben voor de maand September de krachten gebundeld met Kookwinkel Tegel uit Beverwijk. Koopt u in de maand September 2020 een nieuwe of gebruikte Subaru bij Niestcar, dan krijgt u er een cadeaubon bij t.w.v. € 250,-! Te besteden bij Tegel Kookwinkel aan de Breestraat in Beverwijk!

Tegel Kookwinkel
Breestraat 50
1941 EK Beverwijk

Mark Niesten & Klaas Tegel

Aktiemaand September
Wegens ons 35 jarig bestaan en het succes van afgelopen maand verlengen wij onze aktie! De gehele maand September 2020 zetten wij de nieuwe Subaru Outback X-xplore, de hybride modellen Forester en Subaru XV in het zonnetje. Ook onze prachtige collectie aan (jong)gebruikte Subaru occasions (Approved Used) zetten wij in het zonnetje! Tijdens deze maand doen wij u een extra scherpe aanbieding en lopen er diverse mooie akties.

Waarom Tegel Kookwinkel?
Eigenlijk zijn er heel veel overeenkomsten met ons. Zo is Tegel Kookwinkel al 127 jaar een echt familie bedrijf, met een hart voor ondernemen. Zij bieden een perfecte en vakkundige service en hebben zeer mooie producten in huis. Denk bijvoorbeeld aan KitchenAid en de Big Green Egg. Stuk voor stuk kwaliteit- en premium merken! Bij Tegel Kookwinkel kun je terecht voor alle benodigdheden voor de hobby- en professionele kok en de gedekte tafel.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo