NIEUWE AKTIEMAAND

Oktober, tijd voor weer een mooie aktiemaand bij Niestcar. Geheel in stijl en onder het mom van #steundelokaleondernemer hebben we deze maand gekozen voor Restaurant de Open Keuken! Wie in de maand Oktober een nieuwe of gebruikte Subaru koopt bij Niestcar krijgt daarbij een volledig verzorgd diner voor twee, bij Restaurant de Open Keuken in Beverwijk. In deze maand kunt u extra aanbiedingen verwachten op onze hybride modelen e-BOXER als ook op onze prachtige collectie aan Subaru Approved Used!

Elke dag is een testdag, kom langs voor een veilige proefrit.
Bob Niesten;
‘Van alle geteste anti-aanrijdingssystemen haalde de Subaru met zijn camerasysteem EyeSight de hoogste gemiddelde score’.

Wegens ons 35 jarig bestaan en het succes van afgelopen maanden, verlengen wij onze aktiemaanden tot eind 2020! Iedere maand zullen wij ons inzetten en samenwerken met andere ondernemers om elkaar zo te steunen in deze bizarre tijden. De gehele maand Oktober 2020 zetten wij de nieuwe Subaru Outback X-Explore, de hybride modellen Forester en Subaru XV  X-Explore in het zonnetje. Ook onze prachtige collectie aan (jong)gebruikte Subaru occasions (Approved Used) zetten wij in het zonnetje! Tijdens deze maand doen wij u een extra scherpe aanbieding en lopen er diverse mooie akties.

Maak tijdig uw afspraak
De komende maanden wordt het weer steeds drukker in onze showroom en werkplaats, om dit in goede banen te lijden qua planning en ook qua bezoekers aantallen mbt Covid-19 raden wij u aan tijdig een afspraak te maken! De winterchecks staan voor de deur en ook de drukke Wielen Wissel Weken komen er weer aan. Daarnaast hebben wij tal van akties lopen met onze prachtige voorraad aan Approved Used Subaru’s en nieuwe X-Explore modellen.

Wielen Wissel Weken
Voor alle informatie en tarieven verwijzen wij u graag naar de speciale pagine: www.niestcar.nl/banden. De Wielen Wissel Weken zijn bekend, deze worden gehouden van Maandag 2 november t/m Vrijdag 11 december 2020. Tip, Maak tijdig uw afspraak zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo