NIESTCAR 35 JAAR

Wij bestaan dit jaar 35 jaar! 30 mei 1985 richtte Joop samen met zijn vrouw Ellen Niesten, Autobedrijf Niestcar op. Begonnen als Officiele Austin-Rover dealer (later MG/Rover) en sinds 2004 Officieel Subaru Zes-Sterren dealer. Team Niestcar is uitgegroeid tot een hecht en betrouwbaar team. Een team waar we trots op zijn en dat geldt ook voor onze trouwe klantenkring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd!

Ongetwijfeld kent u Ron Peggeman, al vanaf dag één erbij betrokken en een vaste rots in de branding, 35 jaar in dienst! Ook Erik de Boer zal u ongetwijfeld kennen, hij is inmiddels 20 jaar in dienst en kent onze werkplaats en uw auto van binnen en buiten. Lindy is ook een bekend gezicht achter de servicebalie geworden en we hebben Hans en René, twee rasechte automonteurs!

35 jaar is geen Jubileum jaar, maar de drie broers willen er wel bij stil staan. “Wij willen over 35 jaar ook nog bestaan, met dezelfde persoonlijke service en aandacht voor onze klanten”. “Oprechte interesse in de klant, dat is wat onze ouders ons geleerd hebben”. Dan mag je zo’n mooie verjaardag best een beetje aandacht geven. Een groot feest is voor nu even niet weggelegd, dit doen we wel als we het Jubileum 40 jaar hebben bereikt. Maar voor iedere bezoeker maken wij graag een persoonlijke “extra aantrekkelijke” aanbieding. Kom gerust eens langs om onze collectie te bekijken in de showroom.

Nieuwe Promo-/Werkkleding
Vanaf deze week zult u ons team zien in hun nieuwe werkkleding. Wij hebben gekozen voor goed zittende, veilige en stevige werkkleding. Hierdoor hebben we als één Team ook één Uitstraling. Voor onze Promo-dagen, denk aan de jaarlijkse Subaru Offroad Experience of de Subaru Beach Battle, hebben we speciale promokleding laten maken.Deze werkkleding is in samengesteld en geleverd door: Amko Werkkleding.

Nieuwe Demo Subaru
Ron Peggeman nodigt u graag uit om eens een vrijblijvende proefrit te maken in één van onze nieuwe demo voertuigen. Hierbij presenteert hij onze nieuwste aanwinst, de Subaru Forester e-BOXER in de kleur “Crimsen Red Pearl”

“Mooi wel de lusten, maar niet meer de ‘lasten’.”
Een uitspraak van Joop zelf, maar dankzij dit stel (Joop en Ellen) kunnen wij wel ons 35 jaar bestaan vieren! Wij danken ook u als klant, want zonder u was dit nooit bereikt!

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo