Maak tijdig uw afspraak

De komende maanden wordt het weer steeds drukker in onze showroom en werkplaats, om dit in goede banen te lijden qua planning en ook qua bezoekers aantallen mbt Covid-19 raden wij u aan tijdig een afspraak te maken! De winterchecks staan voor de deur en ook de drukke Wielen Wissel Weken komen er weer aan. Daarnaast hebben wij tal van akties lopen met onze prachtige voorraad aan Approved Used Subaru’s en nieuwe X-Explore modellen.

Wielen Wissel Weken
Voor alle informatie en tarieven verwijzen wij u graag naar de speciale pagine: www.niestcar.nl/banden. De Wielen Wissel Weken zijn bekend, deze worden gehouden van Maandag 2 november t/m Vrijdag 11 december 2020. Tip, Maak tijdig uw afspraak zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

September aktiemaand
Wegens ons 35 jarig bestaan en het succes van afgelopen maand verlengen wij onze aktie! De gehele maand September 2020 zetten wij de nieuwe Subaru Outback X-xplore, de hybride modellen Forester en Subaru XV in het zonnetje. Ook onze prachtige collectie aan (jong)gebruikte Subaru occasions (Approved Used) zetten wij in het zonnetje! Tijdens deze maand doen wij u een extra scherpe aanbieding en lopen er diverse mooie akties.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo