Duurzaam met Subaru e-BOXER

Subaru ziet het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. Het optimisme wordt gevoed door de afgelopen decembermaand. Toen wist het merk maar liefst 14% te plussen in een door EV’s gedomineerde markt. Oorzaak van de sterke stijging en dus positieve stemming is de volledig nieuwe Forester e-BOXER met zuinige hybride-aandrijflijn en de komst van de Subaru XV 2.0i e-BOXER, eveneens met hybridetechnologie.

NIEUWE HYBRIDEMODELLEN VAN SUBARU ZIJN VEILIGER, STERKER EN ZUINIGER

Bob Niesten van Subaru-dealer Niestcar: “Wij zijn al jaren dealer van Subaru, een Japans automerk met zeer betrouwbare oer solide en veilige auto’s. Met de steeds strengere milieueisen is het merk gelukkig in staat ook zuinige hybride modellen te leveren. De eerste, de volledig nieuwe Forester e-BOXER hebben we sinds december, het tweede model, de XV, is net gearriveerd. Het zijn modellen die zuiniger, sterker en veiliger zijn dan de modellen die ze aflossen. En veiliger zijn valt niet mee, want de XV en de Forester werden recent uitgeroepen tot de veiligste auto’s in hun klasse.”

De nieuwe Subaru XV 2.0i e-BOXER en de Forester e-BOXER zijn per direct leverbaar in drie rijk uitgeruste uitvoeringen. De XV hybride begint bij € 40.295,-, de Forester met hybridetechniek is er vanaf € 46.995,-. Permanente vierwielaandrijving, EyeSight veiligheidssysteem en automatische transmissie zijn altijd standaard, wat ook geldt voor het in-huis ontwikkelde hybride-aandrijflijn. Optimale prestaties gegarandeerd.

Bob Niesten benadrukt; “Subaru is tevens zeer duurzaam omdat ze zeer lang mee gaan, bijna nooit stuk gaan en dus ook erg betrouwbaar zijn”.

Subaru e-BOXER’s in de sneeuw bij RTL
RTL Autowereld reisde met af naar het hoge en koude Finse Lapland om in Rovaniemi de hybride Subaru XV en Forester te testen. Met temperaturen van -30 graden Celsius werd niet alleen de kachel goed getest, maar kwamen ook de voordelen van permanente vierwielaandrijving en de uitstekende wegligging aan bod.

Aflevering:

Subaru e-BOXER's in de sneeuw bij RTL

RTL Autowereld reisde met af naar het hoge en koude Finse Lapland om in Rovaniemi de hybride Subaru XV en Forester te testen. Met temperaturen van -30 graden Celsius werd niet alleen de kachel goed getest, maar kwamen ook de voordelen van permanente vierwielaandrijving en de uitstekende wegligging aan bod.Heeft het je nieuwsgierig gemaakt? Onze Subaru XV & Forester e-BOXER demo's staan klaar voor een uitgebreide proefrit. Plan uw proefrit en bel ons op 0251-244666 of mail naar verkoop@niestcar.nl#subaru #niestcar #heemskerk #eboxer #hybride #subaruxv #subaruforester

Geplaatst door Niestcar B.V. op Donderdag 20 februari 2020

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo