CORONA-UPDATE NIESTCAR

Zowel de werkplaats als de showroom van Niestcar zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Daarnaast hebben wij nog enkele maatregelen genomen voor de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers. De gezondheid staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.
Niestcar heeft de volgende maatregelen getroffen:

– Geen fysiek contact (geen handen schudden en gepaste afstand bewaren)
– om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas, na elke betaling desinfecteren wij het pin apparaat.
– Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Bij overdracht van uw sleutel deze op de balie te leggen, wij zullen deze desinfecteren. Wij zullen zorgdragen dat uw sleutel en uw auto (stuur/pookknop/handgrepen) gedesinfecteerd worden bij teruggave van uw auto.
– Komt u voor een kort bezoek (denk aan bandenwissel) kunt u de sleutel ook in de auto laten zitten.
– Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.
– Bezoekers zijn in deze tijde NIET welkom in onze werkplaats, kantoor, achter de balie of in de kantine. Onze medewerkers zetten met liefde een kop koffie voor u.
– Handen wassen kan op het toilet
– Bij twijfel aan de eigen gezondheid; voelt u zich niet bezwaard om te bellen. We plannen graag uw afspraak op een ander geschikt moment voor u.
– Heeft u een vraag? of wil u een afspraak inplannen? dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen op 0251-244666 of mailen naar receptie@niestcar.nl. Zo kunnen wij de bezoekers aantallen tot een minimum beperken.
– We treffen ook extra hygiënemaatregelen, zoals het regelmatig reinigen van onze deurklinken, toiletten balie en pinautomaat.

Laad onze website niet goed? lees het hier in PDF-bestand;
PDF-corona-update-niestcar-heemskerk

” SAMEN GAAN WE DOOR EEN LASTIGE TIJD, MAAR SAMEN KOMEN WE DOOR DEZE TIJD HEEN!”

BLIJFT GEZOND

Team Niestcar

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo