AKTIEMAAND NOVEMBER

We blijven ons inzetten om elkaar lokaal te steunen. Gewoon omdat dat nodig is, en omdat we zo toch een beetje onze 35ste verjaardag kunnen vieren. Samen! Samen met andere ondernemers en samen met u! Deze maand doen we dat met een drietal ondernemers uit ons “Dorp” Heemskerk. Wie in de maand November een nieuw of gebruikte Subaru koopt bij Niestcar krijgt daar een rijkelijk gevuld pakket bij met o.a. drie waardebonnen van; Simons Kaas & Noten, Restaurant Brasserie 38 en Eetcafe Meesters & Juffen.

Wegens on 35 jarig bestaan en het succes van voorgaande maanden, verlengen wij onze actiemaanden tot eind 2020! iedere maand zullen wij ons inzetten en samenwerken met andere ondernemers om elkaar zo te steunen in deze bizarre tijden. De gehele maand November 2020 zetten wij de nieuwe Subaru Outback X-Explore, de hybride modellen Forester en Subaru XV X-Explore in het zonnetje. Ook onze prachtige collectie aan (jong)gebruikte Subaru occasions (Approved Used) zetten wij in het zonnetje! Tijdens deze maand doen wij u een extra scherpe aanbieding en lopen er diverse mooie akties.

“Elke dag is een testdag, kom langs voor een veilige proefrit.”

Bob Niesten;
‘Zijn veiligheid, comfort en betrouwbaarheid eigenschappen die u aanspreken? En zoekt u een premium auto die betaalbaar is? Maak dan kennis met Subaru’.

Ron Peggeman;
‘Consumentenbond bevestigt wat wij al jaren weten. Subaru behoort tot de betrouwbaarste auto’s die er zijn! Met een 8,6 op nummer 2 vlak achter Lexus en ver voor de duitse degelijkheid. De Subaru Forester zien we terug op plek nummer 1 met een 9,1!’

Het pakket
Het pakket dat u cadeau krijgt bij de aanschaf een nieuwe of gebruikte Subaru bij Niestcar heeft een waarde van maarliefst € 260,- en bestaat uit 3 cadeaubonnen van € 75,- te besteden bij Simons Kaas & Noten, Restaurant Brasserie 38 en Eetcafe Meesters & Juffen. en verder gevuld met lekkere wijnen, Oud Heemskerkse kaas, borrelhapjes, nootjes en met echte ‘Remblokjes’ nougat!

Hashtags: #STEUNLOKAAL #STEUNDEHORECA

Restaurant: Eetcafe Meesters & Juffen
Dit leuke Eetcafe met een echte huiselijke sfeer is de moeite waard om een keer wat af te halen. Ze zouden jullie graag als gast willen ontvangen maar dit is helaas niet mogelijk door COVID-19. Ze zijn niet gestopt met koken want ze leveren u graag een lunch zoals de favoriet; “Grote pauze vlees”. Als avondmaal zijn de vaste favoriets de Saté, Spare-Ribs of de specials “Vangst van de Juf” en “Proefwerk van de Meester”. Momenteel bieden ze ook speciale boxen aan, zoals de “BorrelBox”, “HighTeaBox” en komen binnenkort de “Kerstbox” erbij. De zussen Naomi en Nadine van den Nieuwendijk zijn hun Restaurant in januari 2012 gestart hun Quote luidt: “Bij ons is nablijven geen straf”

Website Meesters & Juffen: www.eetcafemeestersenjuffen.nl

Speciaalzaak: Simons Kaas & Noten
Simon Veraart begon zijn speciaalzaak nu bijna tien jaar geleden. Ondertussen zijn ze verhuisd naar een groter pand aan de Ruysdaelstraat. “Uit hun jasje gegroeid” op de Kerkweg waar alles begon. Met een zeer uitgebreid assortiment, van een plakje kaas voor op brood, tot een volledig verzorgt gezellig avondje thuis. Inclusief een eigen slijterij! Drie jaar geleden begonnen ze met leveren aan de horeca en dat doen ze inmiddels aan ruim 60 restaurants in de omgeving. Ook leveren ze kerstpakketten en relatiegeschenken.

Website Simons kaas & noten: www.simonskaasennoten.nl

Restaurant: Brasserie 38
Jasper Hoogland begon zo’n 3 jaar terug restaurant Brasserie 38 in Heemskerk. Met het karakteristieke puntdak, en is sinds 2017 niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Liefde voor het vak evenals passie voor lekker eten en drinken kenmerkt Brasserie 38. Normaal gesproken worden er dagelijks de lekkerste gerechten, koffies en dranken vers bereid. Vaak seizoensgebonden maar altijd met een eigen signatuur. Momenteel is Brasserie 38 omgetoverd tot Eetwinkel 38. Bij Eetwinkel 38 haalt u verse maaltijden en delicatessen om thuis op te eten. Gemaakt van verse ingrediënten naar eigen receptuur. De gerechten worden koud mee gegeven waarna u met slechts 1 bereiding per gerecht hun maaltijden warm op tafel kunt zetten. “Laat je verrassen”.

Website Brasserie 38: www.brasserie38.nl

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo