OFFROAD EXPERIENCE 2019

Hoe behendig ben jij met je Subaru? Wij nodigen u uit voor alweer de 5de editie van ons event: OFFROAD EXPERIENCE 19 mei 2019. Test uw behendigheid op een uitdagend Off Road Parcours! Tevens kunt u de krachten en mogelijkheden ontdekken van de nieuwste Subaru modellen met o.a. Eyesight en het X-MODE systeem.

Subaru dealer NIESTCAR gaat met deze Off Road Experience belangstellenden in een professionele en veilige omgeving kennis laten maken met de unieke eigenschappen van ‘hun eigen’ Subaru. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ook de nieuwste modellen ontdekt kunnen worden met hun kracht en mogelijkheden zoals het X-MODE systeem. Kom achter het ware DNA van uw Subaru en de nieuwste modellen!

Locatie evenement: “ACTION VALLEY” te Spaarnwoude.

Ervaar nu zelf waar de unieke combinatie van een boxermotor, permanente vierwielaandrijving en Vehicle Dynamics Control voor staan tijdens dit rij evenement. Wat doen deze voorzieningen precies in de praktijk? Dat gaat NIESTCAR middels de Off Road Experience in een aantal proeven laten voelen en demonstreren in uw eigen Subaru. Er kan op dit parcours uitsluitend worden gereden met de Subaru XV, FORESTER en OUTBACK.

Overtuig een ander van uw Subaru!

Wilt u 19 mei 2019 deelnemen? Schrijft u dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Kosten zijn €30,-* per auto (maximaal vier personen per 1 auto). *inclusief gratis koffie en/of thee voor de deelnemers. Mail  dan uw Naam, Telefoonnummer, het aantal personen (max 4 per auto) en uw kenteken naar receptie@niestcar.nl of bel ons 0251-244666. Of ==>>Klik hier om u aan te melden<<== (Bij inschrijving hebben klanten van Niestcar voorrang).

Het terrein is 19 mei 2019 van 10:00uur tot 14:00uur voor ons beschikbaar. We proberen dit zoveel mogelijk te benutten om te rijden op het parcours. Er is de mogelijkheid om tussendoor gebruik te maken van het restaurant, deze kosten zijn voor eigen rekening.

Deze dag biedt u de ideale gelegenheid om uw Subaru in de spotlights te zetten en zo uw buren, vrienden en/of kennissen te overtuigen hoe goed, sterk en veelzijdig Subaru is. Laat de praktijk maar spreken welke auto de meeste spierballen heeft. Maar bovenal is het natuurlijk leuk om samen met andere te genieten op zo’n spectaculaire dag! Je mag immers 3 passagiers meenemen.

Dankzij de nieuwe technologie van Subaru’s X-Mode is de capaciteit van het Symmetrical AWD eenvoudig en volledig te benutten. Met één druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD, remmen als andere systemen op zich. Zo kunt u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen, gladde ondergrond of zelfs de steilste hellingen dirigeren. Nieuwsgierig? Rijdt dan een ronde in één van ons aanwezige Demo’s.

voorwaarden 2019

Kunt u niet wachten tot 19 mei om de nieuwste modellen te bewonderen en te rijden? U kunt zich nog tot eind maar aanmelden voor de Subaru Winter Testdagen. Ga snel naar www.subarutestdagen.nl of bel ons op 0251-244666 of kom bij ons langs in de showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk.

Hieronder ziet u enkele foto’s & video’s van voorgaande events. Of ga naar onze facebook-pagina voor nog meer foto’s.


  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo