NOVEMBER NIEUWS

Veilig de winter door: Doe de Wintercheck! De Wielen-Wissel-Dagen zijn in volle gang en we hebben nog mooi nieuws wat we graag met u willen delen.

6de editie Subaru BeachBattle groots succes.
Afgelopen 24 november vond de 6de Editie plaats van de Subaru Beach Battle plaats in Wijk aan zee. De Subaru Beach Battle is een spectaculaire strandrace over de stranden van Wijk aan Zee, Heemskerk en Velsen. Zie www.subarubeachbattle.nl voor alle foto’s

Veilig de winter door: Doe de Wintercheck!
De winter staat weer voor de deur en daarmee ook vaak slechte omstandigheden op de weg voor u en uw Subaru. Om de elementen zo goed mogelijk de baas te kunnen zijn, is het belangrijk dat uw Subaru in topstaat verkeert. De Subaru-dealer helpt u daarbij, hij zorgt ervoor dat uw auto goed voorbereid de strijd met de elementen aan kan, zowel in Nederland, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld richting de wintersport. Meer informatie: https://niestcar.subaru.nl/wintercheck

Bel 0251-244666 mail receptie@niestcar.nl of bericht via facebook & instagram en plan vandaag nog uw afspraak in:
————————————
Vrijdag 29 november (95% vol)
Maandag 2 december (50% vol)
Dinsdag 3 december (50% vol)
Woensdag 4 december (95% vol)
————————————

Wielen Wissel Dagen, topdrukte!
De Wielen-Wissel-Dagen zijn in volle gang! Bel vandaag nog voor een afspraak en kom niet voor verrassingen te staan. De planning voor 2019 gaat heel hard en wij kunnen helaas niet iedereen telefonisch benaderen. Bel ons 0251-244666 mail ons receptie@niestcar.nl of stuur een bericht via Facebook of Instagram.

De wielen wissel dagen waar ook nog ruimte is om te plannen:
————————————
Vrijdag 29 november (95% vol)
Maandag 2 december (50% vol)
Dinsdag 3 december (50% vol)
Woensdag 4 december (95% vol)
————————————

Het nieuws dat wij graag met u willen delen
Met trots kunnen wij u mededelen dat Joop & Ellen Niesten een tandje rustiger aan gaan doen. Met de overname van Niestcar BV aan zonen Mark, Bob en Coen jongstleden is de grootste stap gezet. U zal Joop & Ellen nog wel regelmatig kunnen treffen want ze blijven de komende jaren in dienst voor advies en het overdragen van de taken. Wij zullen deze overname nog een feestelijk tintje gaan geven tijden onze “Eindejaarsshow”. Wordt vervolgd dus!

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo