HANDJEVOL BESCHIKBAAR

Dat de Subaru Forester Spring Edition met zijn prijs van €46.995,- en een voordeel van €1.763,- een goeie deal is, schreven we al eerder. En dat vinden wij niet alleen, maar ook de kopers die nu al voor de Forester Spring Edition hebben gekozen. Inmiddels is nog slechts een handjevol Spring Editions beschikbaar, helaas niet meer in alle kleuren. Voorradig zijn nog de kleuren zwart, wit, donkergrijs, lichtgrijs en sepia. Snelle beslisser kunnen dus en groot voordeel behalen en zij kunnen nog kiezen uit een aantal fraaie kleuren. Wie langer wacht…

BOEK HIER UW PROEFRIT: https://niestcar.subaru.nl/proefrit

Subaru Forester Spring Edition met groot voordeel MAXIMAAL PROFITEREN. MAXIMAAL GENIETEN Subaru’s zijn veilig, betrouwbaar en leuk om te rijden. En gezien hun zeer rijke uitrusting bieden zij altijd veel waar voor hun geld. Voor de Subaru Forester Spring Edition geldt precies hetzelfde en nog meer: hij valt extra op met zijn stoere uiterlijk en zeer gunstige prijs.

Een auto die alles kan, dat is de Subaru Forester Spring Edition. Zijn standaarduitrusting is uitgebreid met een trekhaak en hij heeft tal van beschermende carrosseriedelen. Daardoor ziet hij er nog stoerder uit en is hij klaar voor elke klus. Het beste nieuws is zijn prijs.

Subaru en korting. Het komt zelden of nooit voor, simpelweg omdat Subaru een van die merken is zonder overproductie van zijn fabrieken. Met andere woorden: elke Subaru die de fabriek verlaat, is feitelijk al verkocht, waardoor het merk niet hoeft te stunten met prijzen, kortingen, enzovoort. Af en toe zijn er uitzonderingen. Zoals nu.

Eind van het jaar komt de nieuwe Forester en speciaal voor de Nederlandse markt heeft Subaru Nederland nu de Spring Edition van de huidige Forester gelanceerd. Zie het als een uitzwaaimodel, een auto die extra aantrekkelijk is qua uitrusting en prijs en die meteen inzetbaar is. Niet iedereen wil of kan namelijk wachten op de nieuwe Forester of heeft geen zin om in het ongewisse te leven als het gaat om de prijs van het aankomende model. Voor die kopers, de slimme rekenaars die nu hun slag willen slaan, is de Spring Edition. Nog steeds een Subaru, nog steeds oerdegelijk, fraai en veilig. Alleen met korting…

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo