Egmond Halve Marathon & Egmond-Pier-Egmond

De NN Egmond Halve Marathon en AGU Egmond-Pier-Egmond vinden grotendeels plaats op het strand. Met de inzet van de SUBARU auto’s van Autobedrijf NIESTCAR kan de organisatie zich optimaal voortbewegen op het strand tijdens de opbouw, verkenning, begeleiding van de wedstrijd ende afbouw.

NN Egmond Halve Marathon
Voor hardloopliefhebbers begint het nieuwe jaar in Egmond, tijdens de NN Egmond Halve Marathon op zondag 13 januari 2019. De winterklassieker staat bekend om de strijd tegen de elementen op het uitdagende parcours aan de Noord-Hollandse kust en door het Noordhollands Duinreservaat. De vaak zware weersomstandigheden en het wisselende getij zorgen ervoor dat elke editie weer anders is. Voor meer informatie en het programma kun je terecht op: https://www.nnegmondhalvemarathon.nl

AGU Egmond-Pier-Egmond
Zaterdag 12 januari 2019 vindt de 21ste editie van de Strandrace AGU Egmond-Pier-Egmond plaats. Met of zonder mooi weer, we maken er ook dit jaar weer wat moois van. Deze winterklassieker over 38 km, onder auspiciën van de KNWU, kan door elke redelijk getrainde fietser worden volbracht. Ook dit jaar kunnen maximaal 4.000 mountainbikers deelnemen. AGU Egmond-Pier-Egmond is met vierduizend deelnemers al jaren de grootste en meest aansprekende Strandrace van Nederland en daarbuiten.

Le Champion
Le Champion is een van de grootste sportverenigingen van Nederland met 20.000 leden en jaarlijks 200.000 deelnemers. Hiervan doet 70 procent voornamelijk aan hardlopen, wordt er door 15 procent met name gefietst en wandelt 15 procent vooral. De vereniging is opgericht in 1969. Omdat het aantal mensen dat meedeed aan de evenementen elk jaar groeide, en er ook steeds meer evenementen bij kwamen, werd in 1986 de stichting Le Champion opgericht. Inmiddels werken er 28 professionals in samenwerking met 4.000 vrijwilligers.

Mobiliteitspartner Subaru Niestcar
Organisator Le Champion is trots op de nieuwe overeenkomst. Cees Pronk, directeur evenementen en sponsoring: “We hebben in Autobedrijf NIESTCAR een passende partner gevonden die de wedstrijdleiding en parcoursopbouwers op het strand tijdens de evenementen optimaal kan vervoeren. Zo kunnen we zorgen voor een perfect en veilig parcours voor deelnemers en toeschouwers.”

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo