DECEMBER NIEUWS

YES, Hij is er! De volledig vernieuwde Subaru Forester e-BOXER! “Hybride the Subaru way”. Ook de Subaru XV e-BOXER is binnen. Momenteel zijn we in onze werkplaats druk bezig om alle Pre-sale verkochte e-BOXER modellen en andere afleveringen rijklaar te maken. Ook zijn we druk bezig met de voorbereiding van ons eindejaarsshow met een extra feestelijk tintje vanwege de overname van Niestcar. Heeft u geen nieuwsbrief met uitnodiging gehad? laat het ons dan weten dan mailen wij u de uitnodiging toe.

Eindejaarsshow bij NIESTCAR in het teken van overname én van e-BOXER

Het is nu officieel: de drie broers Mark, Bob en Coen nemen autobedrijf NIESTCAR b.v. over van hun ouders. Om dat te vieren staat er rond de feestdagen een vierdaagse show gepland, met daarin een hoofdrol voor de gloednieuwe Subaru Forester en XV e-BOXER 2020.

Autobedrijf NIESTCAR werd in 1985 opgericht door Joop Niesten samen met zijn vrouw Ellen. Destijds begonnen als dealer van Austin-Rover en sinds 2004 dealer van het merk Subaru. Al jaren werken hun zoons ook bij het Heemskerkse autobedrijf, waardoor je kunt spreken van een echt familiebedrijf.

Vrijdag 27, zaterdag 28, maandag 30 en dinsdag 31 december staat ons gespecialiseerde team klaar om de “nog” niet Subaru-rijders in te wijden in de wereld van Subaru. We hebben tal van acties, bijvoorbeeld een actie voor winterbanden, poetsmiddelen, accessoires en andere producten. Dinsdag 31 december op oudejaarsdag nodigen wij al onze klanten uit en gaan we voor onze klanten met het hele team oliebollen bakken!

Wij bakken de lekkerste oliebollen!
Dinsdag 31 december: Oliebollen bak dag! Ons team bakt voor u weer de lekkerste oliebollen vers af, komt u ook een zak oliebollen halen? reserveer deze dan alvast. KLIK HIER

Receptie ter gelegenheid van de overname.
Op zaterdag 28 december is er een receptie ter gelegenheid van de overname. Joop en Ellen gaan het echt wat rustiger aan doen maar zullen op deze dag tussen 10:00 en 14:00 uur aanwezig zijn. De koffie en wat lekkers staan klaar.

Hybride modellen zijn alleskunners!
Centraal tijdens onze show staat de net gelanceerde Hybride modellen, de XV en Forester e-BOXER 2020, een stoere alleskunner met hybride-aandrijflijn. Dit jaar nog veel BPM belastingvoordeel te behalen. Wie een proefrit wil maken, kan langskomen in de showroom aan de Rijksstraatweg 21, onze demo staat voor u klaar.

Occasion show
Dankzij het verkoopsucces van de nieuwe hybride modellen komen er extra veel occasions binnen, waardoor bezoekers aan de showroom ook een occasion show kunnen verwachten. Benieuwd wat we zoal binnenkrijgen? houd onze occasion pagina dan goed in de gaten.

Team Niestcar wenst iedereen alvast fijne feestdagen toe! Graag tot ziens op onze eindejaarsshow.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo