DE NIEUWE SUBARU XV

Subaru heeft zijn compacte crossover, de Subaru XV op een aantal punten aangescherpt. Met de wijzigingen is het model nog veiliger en completer geworden. Ook het leverinsgprogramma is gewijzigd. De reeks begint met de XV Pure, die vanaf € 31.995,- in de prijslijst staat. Wat gebleven is, is een zeer rijke standaarduitrusting, uitstekende rijeigenschappen en de voor Subaru zo kenmerkende betrouwbaarheid. Wij hebben de nieuwe Subaru XV nu in de showroom staan.

SUV’s zijn populair in Nederland, dat merken wij van Niestcar ook als Subaru dealer. Bijna 90% van het jaarlijkse volume van het merk komt op conto van de SUV’s Outback, Forester en Subaru XV. Niet voor niets: SUV’s en crossovers blijken door hun veelzijdigheid de ideale auto voor privé- en zakelijk gebruik.

De Subaru XV is nog aantrekkelijker geworden dankzij een aantal aanpassingen. Ongeacht welke versie wordt gekozen, elke XV heeft naast de toch al rijke standaarduitrusting ook zaken als onder meer LED-verlichting, Apple Car Play en een opgewaardeerd infotainmentsysteem met groot aanraakscherm.

Gebleven zijn de standaard vierwielaandrijving voor maximale grip onder alle omstandigheden en natuurlijk de Lineartronic CVT-automatische transmissie die de motor altijd in zijn optimale en dus zuinige toerengebied houdt. Het rijdersassistentiesysteem EyeSight dat meekijkt met de bestuurder en helpt ongelukken voorkomen, is eveneens standaard.

De nieuwe Subaru XV is per direct te testen bij ons in Heemskerk. Hij is er vanaf € 31.995,- voor de XV 1.6i Pure. De duurste versie, met onder meer lederen bekleding en schuifdak staat voor € 39.695,- in de prijslijst. Uitgebreid proefrijden kan tijdens de winterse testdagen, daarvoor aanmelden kan via SubaruTestdagen.nl of rechtstreeks bij ons via verkoop@niestcar.nl of bel naar 0251-244666.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo