***** WIN ACTIE *****

Win een dinercheque voor 2 personen! Zondag 25 november 2018 vind de 5de editie plaats van de Subaru BeachBattle in Wijk aan Zee. Wij van NIESTCAR zijn hoofdsponsor van dit prachtige en spectaculaire evenement en hebben dan ook een speciaal geprepareerde Subaru BeachBattle Promo-auto ingezet; De MY18 Subaru Forester 2.0 Eyesight.

WIN ACTIE:
Hoe win je de dinercheque voor 2 personen? Heel simpel, spot onze Subaru BeachBattle Promo-auto onderweg (niet voor onze showroom) en…
1) Post een foto ervan op Facebook
2) “Tag” @niestcar in het bericht (like hiervoor onze pagina) en “Hashtag” #subarubeachbattle
3) geef aan op welke locatie je hem gespot heb.
Wij maken op zaterdag 24 november 2018 de winnaar bekend.

VOORBEELD:


Heeft u geen facebook? Dan kunt u ook meedoen met de actie, mail de foto dan naar receptie@niestcar.nl en geef de locatie toe waar u de Promo-auto gespot heeft.

Subaru BeachBattle
De Subaru BeachBattle is een spectaculaire strandrace in Wijk aan Zee voor mountainbikers. Het parcours is verdeeld over 4,5 ronden van circa 8 kilometer voor de wedstrijdrijders en in 3,5 ronden voor recreanten.

Diverse uitdagende elementen als de 18% steile Muur van WaZ, de SunSea Fly-Over en een éénmalige overgang over de Noordpier (voor licentiehouders) maken het parcours uniek.

Het evenement bestaat uit een race voor recreanten en basisleden en daarna een race voor wedstrijdrijders. De Subaru BeachBattle is zowel voor toeschouwers als voor deelnemers een uniek en uitdagend evenement.

 

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo