SUBARU BEACH BATTLE 2018

Zondag 25 november vindt de 5de Editie van de Subaru Beach Battle plaats in Wijk aan zee. De Subaru Beach Battle is een spectaculaire strandrace in Wijk aan Zee voor zowel mountainbikers als toeschouwers!(fotograaf: Reinder weidijk)

Het parcours bevat alle aspecten van het strand en is voor recreanten verdeeld over drie ronden van circa 10 kilometer en voor licentiehouders/wedstrijdrijders over 4 ronden. Diverse uitdagende elementen als de 18% steile Muur van Wijk aan Zee, de SunSea Fly-Over en een overgang over de pier maken het parcours uniek.

Vanaf de eerste editie waren wij van Niestcar al partner van dit mooie en spectaculaire strand evenement. 3 jaar geleden zijn wij hoofdsponsor geworden en is de naam omgetoverd naar Subaru Beach Battle. Dit jaar kunnen we bekend maken dat we vanaf volgend jaar nogmaals 3 jaar hoofdsponsor blijven.

Toppers aan de start!


Laurens ten Dam                                  Lars Boom                                           Erik Dekker

Wij zijn er op deze dag om de organisatie te ondersteunen met onze Promo-auto met daarin de koersdirecteur en de KNWU Jury voor een eerlijke race. Onze Land-Rover defender servicewagen rijdt rond met daarin o.a. de fotografen. Ook zijn wij aanwezig met diverse modellen Subaru waarmee de toeschouwers van wel heel dichtbij de race kunnen meemaken. Wij geven ze de kans om bij ons in te stappen en zo naast de fietser over het strand te rijden.

Wil je deelnemen? Inschrijven kan via: Subaru Beach Battle 2018
Wil je meerijden in één van onze Subaru koersauto’s? Inschrijven kan via: Reserveer een plek in de koersauto

Bekijk hier de Promo film van de Subaru Beach Battle:
YouTube voorvertoningsafbeelding

 

 

 

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo