EINDEJAARSSHOW 2018

Wij zijn een echt familiebedrijf met oog voor detail en aandacht voor de klant. De deskundige vakspecialisten kennen uw auto door en door en we vertellen daar graag over. De Eindejaarsshow van NIESTCAR is dan ook bedoeld om gezellig kennis te maken
en/of om het afgelopen jaar samen af te sluiten en te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje want uiteraard ontbreken de oliebollen niet.

Verrassings-Cheque
Voor iedere bezoeker ligt er ook een Extra-Inruil-Cheque klaar! Geldig tijdens de eindejaarsshow op alle al zeer scherp geprijsde nieuwe modellen en occasions. We bieden u de mogelijkheden tot een aantal persoonlijke aanbiedingen op maat gesneden en speciaal voor u. Bij aankoop van een nieuwe Subaru staan wij klaar om u hierover te informeren en te adviseren. Zo kan u voordeel flink oplopen.

vers Verser VERST
Voor iedere klant van Niestcar ligt er een zak verse oliebollen klaar. Wil u deze niet mislopen? Mail dan uw reservering naar receptie@niestcar.nl. Op maandag 31 december bakken wij met het hele Niestcar team uw oliebollen vers af. Deze dag staat er een heuse oliebollenkraam waar we volgens grootmoeders recept de lekkerste oliebollen voor u gaan bakken.

Knallend het jaar uit
Maandag 24 december en 1ste & 2de kerstdag zijn wij gesloten. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 december houden wij onze eindejaarsshow en sluiten deze knallend af op maandag 31 december met verse oliebollen voor onze klanten! Zien wij u ook op één van deze dagen? Gezellig!!

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo