EINDEJAARSSHOW

Van 20 t/m 30 december houden wij weer een Eindejaarsshow. Ook dit jaar is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze showroom. We hebben heel veel nieuws! Diverse MY2018 modellen zijn gearriveerd. Er staan weer veel acties en aanbiedingen op het programma zoals het winnen van een IPad! 2 keer 4 dagen lang kennis maken met de gastvrije mensen van het Niestcar-team, veel sfeer en gezelligheid en natuurlijk de vele Subaru-modellen die in alle uitvoeringen staan te stralen in de showroom.

subaru acties korting en meer

Subaru-Impreza-2017-2018Veel nieuws
We hebben ze allemaal staan, de nieuwe modellen en uitvoeringen van Subaru. Na 7 jaar van weggeweest hebben we weer een prachtige Subaru Impreza staan. De Subaru Forester is met diverse veiligheidsvoorzieningen vernieuwd. De compleet nieuwe Subaru XV is binnen en ook hebben we een sneak preview van de nieuwe Subaru Outback die in maart 2018 wordt verwacht.

gezelligheid niestcar subaru heemskerkGezelligheid
Wij zijn een echt familiebedrijf met oog voor detail en aandacht voor de klant. De deskundige vakspecialisten kennen uw auto door en door en we vertellen daar graag over. De Eindejaarsshow van NIESTCAR is dan ook bedoeld om gezellig kennis te maken en/of om het afgelopen jaar samen af te sluiten en te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje want uiteraard ontbreken de oliebollen niet.multichip winnen bij niestcarEindejaar acties

Tijdens de show die loopt t/m 30 december 2017 zijn er vele aanbiedingen in de showroom, denk hierbij aan dak koffers, winterwielen, Jong gebruikte Company Cars enzovoorts. En als u tijdens deze dagen de showroom bezoekt maakt u tevens kans op een IPad (Ook leuk om cadeau te geven).


oliebollen-bij-niestcarvers Verser VERST

Voor iedere klant van Niestcar ligt er een zak verse oliebollen klaar. Wil u deze niet mislopen? Mail dan uw reservering naar receptie@niestcar.nl. Op zaterdag 30 december bakken wij met het hele niestcar team uw oliebollen vers af. Deze dag staat er een heuse oliebollenkraam waar we volgens grootmoeders recept de lekkerste oliebollen voor u gaan bakken.

subaru beanie skimutsVerrassings-Cheque + BPM Voordeel
Voor iedere bezoeker ligt er ook een Extra-Inruil-Cheque klaar! Geldig tijdens de eindejaarsshow op alle al zeer scherp geprijsde nieuwe modellen en occasions. Naast de mogelijkheden tot een aantal persoonlijke aanbiedingen op maat gesneden en speciaal voor u, profiteert u dit jaar nog van het BPM Voordeel. Bij aankoop van een nieuwe Subaru staan wij klaar om u hierover te informeren en te adviseren. Zo kan u voordeel flink oplopen

subaru show niestcar heemskerk

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo