TREK EROPUIT DAG BIJ NIESTCAR

Trek Eropuit met Subaru op 9 Augustus 2016 Bij Niestcar. Subaru heeft stoere en sterke modellen, gemaakt voor avontuur. Avontuur met de caravan, in de bergen of op de camping. Waar u ook naartoe gaat, Subaru heeft de juiste reisgenoot: de compacte Subaru XV, de robuuste Forester, de sportieve Levorg of de ruime en veelzijdige Outback.

Al deze modellen staan op 9 Augustus bij Subaru-dealer Niestcar tijdens de Trek Eropuit Dag. U kunt er uitgebreid proefrijden, zelfs met caravan. De Nationale Caravan Club voorziet u die dag van allerlei handige tips en adviezen, onder meer over het juist beladen van een caravan en inparkeren.

Deel-de-passie-nl - kopie

Wilt u uw liefde voor Subaru met anderen delen? Dat kan. Graag zelfs. Als u een introducee meeneemt naar de Trek Eropuit Dag, dan maakt u kans op een dinercheque van € 250,-*. En bent u zelf toe aan een nieuwe Subaru? Wij doen u graag een aantrekkelijk voorstel.

trek erop uit met subaru

Aanmelden voor de Subaru Trek Eropuit Dag kan via Niestcar.subaru.nl/event Deelname is kosteloos en op basis van vol is vol.

Graag tot ziens op 9 Augustus!

Met vriendelijke groet,
Het team van Niestcar

het team van niestcar, een echt familiebedrijf.

*Zie hier de voorwaarden

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo