HALLO LENTE!

De lente is officieel begonnen, het is weer langer licht en de temperaturen gaan omhoog. De bloemetjes worden weer buitengezet en bij ons betekend dat we dan eerst moeten beginnen met alle zomerwielen weer op de auto’s te zetten. Hiervoor organiseren we een aantal “Wielen-Wissel-Dagen”. Maak vandaag nog een afspraak op één van onderstaande data’s en wissel op tijd.

ExclusievePreviewSubaruForester2016NiestcarHeemskerkNIEUWE MODELLEN
Tijdens de wielenwissel kunnen wij u uitgebreid laten kennismaken met de veelzeidigheid van de nieuwe Subaru XV, die van binnen en van buiten fors is opgefrist. De immer populaire maar toch deels nieuwe Forester en de ultieme cross-over Outback werden eveneens onder handen genomen. De wijzigingen zijn niet alleen visueel maar ook onderhuids is er het één en ander veranderd met nog betere rijeigenschappen als gevolg.

subaru service niestcarWERKPLAATS DRUKTE
Bent u binnenkort toe aan een APK en/of een onderhoudsbeurt aan uw auto, maak dan op tijd uw afspraak. Door alle voorjaarskriebels verkopen we weer veel Subaru’s en ook door de lange weekenden zoals de paasdagen is het gezellig maar extra druk in onze werkplaats.

 

SubaruOffRoadExperience2015NiestcarHeemskerkOFFROAD EXPERIENCE 3.0
Alweer voor de derde keer organiseren wij een spectaculaire offroad event.  Test uw behendigheid op een uitdagend Off Road Parcours! Tevens kunt u de krachten en mogelijkheden ontdekken van de nieuwste Subaru modellen met o.a. het X-MODE systeem op de Subaru Forester en Outback. Houdt onze facebook pagina en/of nieuwsbrief in de gaten en mis de uitnodiging niet! (save the date: 05.06.2016)

BANDENWISSEL_2016

OFFROAD EXPERIENCE 3.0 (SAVE THE DATE)
YouTube voorvertoningsafbeelding
OFFROAD EXPERIENCE 2.0 (THE MOVIE)
YouTube voorvertoningsafbeelding

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo