FEBRUARI FORESTER MAAND

De gehele maand februari is het Subaru Forester maand! Tijdens deze maand zetten wij van autobedrijf NIESTCAR, uw Subaru Zes-sterren dealer, de Subaru Forester in het zonnetje. Of u nu voor onderhoud of reparatie komt. Uw huidige Forester wil inruilen voor een nieuwe of gebruikte. Tijdens deze maand willen wij u een extra scherp aanbod doen. Kom gerust bij ons langs, de koffie staat voor u klaar.

februari_forester_maand_actie_aanbieding_show_subaru_niestcarFORESTER GEZOCHT
Wij zijn opzoek naar uw Subaru Forester, Deze zouden we graag willen inruilen. Pak uw kans en vernieuw! Bovendien monteren wij in de maand februari bij aankoop van een Subaru Forester van 2008-2012 (my08-12) een set treeplanken/Sidebars t.w.v. € 750,- GRATIS(op=op). Kortom, kom langs voor een inruil voorstel en laat u verrassen!

2016-subaru-foresterDE VERNIEUWDE FORESTER
De nieuwe Subaru Forester is een uiterst veilige en comfortabele SUV met een veelzijdig karakter die u verder brengt dan ooit met zijn permanente Symmetrical All Wheel Drive. Of u nu op het punt staat uw boodschappen te gaan doen bij de winkel op de hoek of een avontuurlijke reis te beginnen, de Forester is een praktische en betrouwbare auto.

SUBARU_SMART_SERVICESUBARU SMART SERVICE (NIEUW)
Ook de huidige Subaru Forester rijder willen we graag in het zonnetje zetten. Is uw Subaru 8 jaar of ouder dan introduceren wij u graag onze nieuwe service, Subaru SMART Service. Zo kunt u gebruik maken van de SMART Service beurt v.a. € 149,- incl. APK-keuring of voor de SMART Service PLUS v.a. € 265,- incl. APK-keuring en 1 jaar SMS Lifetime t/m het 15ejaar. Zo bespaart u al snel op de wegenwacht-service van bekende aanbieder zo’n ± € 145,-

SubaruForesterAccessoires2016FORESTER ACCESSOIRES
Tijdens de februari Forester Maand hebben wij diverse accessoires voor u in de aanbieding. Weet waar de Subaru Forester u kunt brengen, met de uitgebreide selectie originele Subaru accessoires kunt u de standaard uitrusting, de stijl en het comfort van uw Forester verhogen voor een uniek persoonlijk avontuur. Diverse accessoires tegen aantrekkelijke prijzen en kortingen. Neem gerust contact met ons op wat we voor u persoonlijk kunnen betekenen.

ZIE OOK ONZE AANBIEDINGEN PAGINA

 

TREEPLANKEN_SIDEBARS_SUBARU_FORESTER

VERNIEUW_UW_FORESTER_AD_9

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo