EINDEJAARSSHOW

Van 27 t/m 31 december wij weer een grandioze Eindejaarsshow. Ook dit jaar is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan onze ‘nieuwe’ showroom. veel acties en aanbiedingen staan weer op het programma zoals het winnen van een MultiChip! 5 dagen lang kennismaken met de gastvrije mensen van het Niestcar-team, veel sfeer en gezelligheid en natuurlijk de vele Subaru-modellen die in alle uitvoeringen staan te stralen in de showroom.

showroom niestcar heemskerkHer-Opening nieuwe showroom
Afgelopen november was het dan zover, de verbouwing van de showroom. Een gedeelte daarvan althans. Na jaren van uitstel hebben we de showroom aan de achterzijde (houten vloer gedeelte) volledig in een nieuw jasje gestoken. Modern, persoonlijk, stoer maar vooral mooi! Tijdens de eindejaarsshow bent u van harte uitgenodigd om deze verandering inclusief nieuwe ontvangstbalie te komen bewonderen.

gezelligheid niestcar subaru heemskerkGezelligheid
Wij zijn een echt familiebedrijf met oog voor detail en aandacht voor de klant. De deskundige vakspecialisten kennen uw auto door en door en we vertellen daar graag over. De Eindejaarsshow van NIESTCAR is dan ook bedoeld om gezellig kennis te maken en/of om het afgelopen jaar samen af te sluiten en te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje want uiteraard ontbreken de oliebollen niet.multichip winnen bij niestcarStuntPrijzen

Tijdens de show die loopt t/m 31 december 2016 zijn er vele aanbiedingen in de showroom, denk hierbij aan dakkoffers, winterwielen, Jong gebruikte Company Cars enzovoorts, en als u tijdens deze dagen de showroom bezoekt maakt u tevens kans op een GRATIS MULTICHIP (Ook leuk om cadeau te geven).


oliebollen-bij-niestcarvers Verser VERST

Voor iedere klant van Niestcar ligt er een zak verse oliebollen klaar. Wil u deze niet mislopen? Mail dan uw reservering naar receptie@niestcar.nl. Op 30 en 31 december bakken wij uw oliebollen vers af. Deze twee dagen staat er een heuse oliebollenkraam waar we volgens grootmoeders recept de lekkerste oliebollen gaan bakken.


500-cheque€ 500,- Cheque + BPM Voordeel

Voor iedere bezoeker ligt er ook een Cheque van € 500,- klaar! Geldig tijdens de eindejaarsshow op alle al zeer scherp geprijsde nieuwe modellen en occasions. Naast de mogelijkheden tot een aantal persoonlijke aanbiedingen op maat gesneden en speciaal voor u, profiteert u dit jaar nog van het BPM Voordeel. Bij aankoop van een nieuwe Subaru staan wij klaar om u hierover te informeren en te adviseren. Zo kan u voordeel oplopen tot wel € 2.400,-!

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo