SCN BEEMSTERRIT 30 AUGUSTUS

Subaru Club Nederland (SCN) regio Noord-Holland organiseren a.s. zondag 30 augustus alweer de 6de editie van de ‘Beemsterrit’. Zoals ieder jaar zullen ze starten bij Subaru dealer NIESTCAR BV in Heemskerk. Na een kop koffie in de showroom zal de rit u vanuit Heemskerk langs de leukste weggetjes en dijkjes brengen van de Beemster en Noord Holland-Noord! Uiteinde zal de toch ergens eindigen in de buurt van Heerhugowaard/Alkmaar.

Vanaf 10:00uur bent u welkom bij ons in de showroom waar u onder het genot van een kopje koffie het roadbook in ontvangst mag nemen. Vanaf 10:30uur mag u starten aan een ± 230 kilometer lange toer-/puzzeltocht die zal worden verreden in de ochtend en middag. Het is alleen al leuk om in de ochtend te komen kijken naar al die bijzondere Subaru’s bij elkaar! De meest uiteenlopende modellen doen mee met deze toerrit, de Impreza’s en STI’s mogen niet ontbreken maar ook diverse Subaru Legacy’s en Foresters rijden mee in de toerrit.

Zoals ieder jaar mag ook u als NIET SCN-Lid 1 keer gratis de sfeer komen proeven en meerijden met deze toertocht. De club verwelkomt graag nieuwe leden!

YouTube Preview Image

Aanmelden kan door een mail te sturen aan remco_hulst@hotmail.com. Graag onder vermelding van Naam, Woonplaats, kenteken en het aantal personen waarmee u komt. Ook kunt u zich aanmelden via Facebook via deze link: Beemsterrit 30 augustus 2015.

Tot zondag! De koffie staat klaar!
Namens de organisatoren van SCN: Remco Hulst en Daniël de Wit

SCN SUBARU CLUB NEDERLAND

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo