OFFROAD EXPERIENCE 2015

Hoe behendig ben jij met je Subaru? Wij nodigen u uit voor de 2de editie van ons event, OFFROAD EXPERIENCE 2015. Test uw behendigheid op een uitdagend Off Road Parcours! Tevens kunt u de krachten en mogelijkheden ontdekken van de nieuwste Subaru modellen met o.a. het X-MODE systeem op de Subaru Forester en Outback.

Subaru dealer NIESTCAR gaat met deze Off Road Experience belangstellende in een professionele en veilige omgeving kennis laten maken met de unieke eigenschappen van hun eigen Subaru. Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat ook de nieuwste modellen ontdekt kunnen worden met hun kracht en mogelijkheden zoals het X-MODE systeem op de nieuwste Subaru Forester & Outback. Kom achter het ware DNA van uw Subaru en de nieuwste modellen!

NiestcarSubaruOffRoadExperienceUitnodiging2015

Locatie evenement: “ACTION VALLEY” te Spaarnwoude.

SubaruOffRoadExperience2015NiestcarHeemskerkErvaar nu zelf waar de unieke combinatie van een boxermotor, permanente vierwielaandrijving en Vehicle Dynamics Control voor staan tijdens dit rij evenement. Wat doen deze voorzieningen precies in de praktijk? Dat gaat NIESTCAR middels de Off Road Experience in een aantal proeven laten voelen en demonstreren. Er kan worden gereden met de Subaru XV, FORESTER en OUTBACK.

Schrijf je nu nog in, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL=VOL).

niestcar_off_road_experience_2015_subaru

Overtuig een ander van uw Subaru!

subaru forester off roadDeze dag biedt u de ideale gelegenheid om uw Subaru in de spotlights te zetten en zo uw buren, vrienden en/of kennissen te overtuigen hoe goed, sterk en veelzijdig Subaru is. Laat de praktijk maar spreken welke auto de meeste spierballen heeft. Maar bovenal is het natuurlijk leuk om samen met andere te genieten op zo’n spectaculaire dag! Je mag immers 3 passagiers meenemen.

subaru xv off roadDankzij de nieuwe technologie van Subaru’s X-Mode is de capaciteit van het Symmetrical AWD eenvoudig en volledig te benutten. Met één druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD, remmen als andere systemen op zich. Zo kunt u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen, gladde ondergrond of zelfs de steilste hellingen dirigeren. Deze techniek zit o.a. in de nieuwste Subaru Forester & Outback en zullen op deze dag ook aanwezig zijn om te bewonderen maar ook zeker om te voelen.

subaru xv off roadWilt u deelnemen? Schrijft u dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Kosten zijn €30,-* per auto (maximaal vier personen per 1 auto). U krijgt 4 consumptiebonnen per inschrijving. Het terrein is van 10:00uur tot 14:00uur voor ons beschikbaar. We proberen dit zoveel mogelijk te benutten om te rijden op het parcours. Er is de mogelijkheid om tussendoor gebruik te maken van het restaurant, deze kosten zijn voor eigen rekening. Bij inschrijving hebben Subaru rijders en klanten van NIESTCAR voorrang.

============>     Bel of mail voor aanmelding:      receptie@niestcar.nl  /  0251- 24 46 66     <============

* Zie hier alle VOORWAARDEN. Wijzigingen druk- en zetfouten voorbehouden

Hieronder ziet u nog de video en wat foto’s van de 1ste editie:

YouTube voorvertoningsafbeelding

niestcarsubaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015subaru offroad niestcar heemskerk 2015

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo