EINDEJAARSSHOW

Al enkele jaren houden wij van Autobedrijf NIESTCAR aan het einde van het jaar een grandioze Eindejaarsshow. Ook dit jaar staat het evenement weer op het programma! Acht dagen lang kennismaken met de gastvrije mensen van het Niestcar-team, veel sfeer en gezelligheid en natuurlijk de vele Subaru-modellen die in alle uitvoeringen staan te stralen in onze showroom. Kom ook langs!

het team van niestcar, een echt familiebedrijf.Gezelligheid
NIESTCAR is een echt familiebedrijf met oog voor detail en aandacht voor de klant. De deskundige vakspecialisten kennen uw auto door en door en zij vertellen daar graag over. De Eindejaarsshow van NIESTCAR is dan ook bedoeld om gezellig kennis te maken en te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje want uiteraard ontbreken de oliebollen niet.

I-Subaru-Xmas01BPM voordeel
Naast de mogelijkheden tot een aantal persoonlijke aanbiedingen op maat gesneden en speciaal voor u, profiteer je dit jaar nog van het BPM voordeel. Bij aankoop van een nieuwe Subaru staat ons team klaar om u hierover te informeren en te adviseren. Zo bespaart u snel op uw BPM. (maximaal € 1.600,-)

kerstman bij niestcar

subaru-levorg-preview-2015-dealer-niestcar-heemskerkSubaru Levorg
De naam Levorg is een combinatie van de woorden ‘Legacy’, ‘Revolution’ en ‘Touring‘. De Levorg staat model voor Subaru’s geschiedenis van praktische en veilige auto’s en kan tegelijkertijd worden gezien als pionier van nieuwe en sportieve Subaru’s. De Levorg combineert een modern en stijlvol design met de rijeigenschappen van een sportauto.

new_subaru_outback_2015Subaru Outback
De Outback is het topmodel van het Subaru-gamma en een indrukwekkende verschijning. De pers maar ook de eerste eigenaren zullen het u allen bevestigen. Mis nooit meer een avontuur. De nieuwe Outback boezemt vertrouwen in en verlegt grenzen, zodat u kunt gaan en staan waar u maar wilt. De nieuwe styling versterkt zijn stoere en krachtige persoonlijkheid. Door het opgewaardeerde interieur met nieuwe, verfijnde materialen en gebruiksvriendelijke technologie, voelt u zich onmiddellijk thuis. U kunt ervan op aan dat de nieuwe Outback buitengewoon veelzijdig en comfortabel is.

Maandag 21 december
dinsdag 22 december
woensdag 23 december
donderdag 24 december (tot 14:00uur)

Maandag 28 december
dinsdag 29 december
woensdag 30 december
donderdag 31 december (tot 14:00uur)

1ste & 2de kerstdag gesloten
zaterdag 2 januari gesloten

vanaf maandag 4 januari staan we weer volledig voor u klaar!

MetUwSubaruSteevastOpDeWeg

MET EEN SUBARU LIGT U STEEVAST OP DE WEG…

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo