WILDLIFE AND NATURE EXPOSITIE

Natuurfotograaf Peter Zwitser exposeert bij NIESTCAR in Heemskerk. Op zaterdag 13 december komt hij zijn werk persoonlijk presenteren en toelichten in onze showroom. De komende weken exposeert Peter Zwitser een kleine selectie van zijn natuur- en landschapsfoto’s bij Subaru dealer NIESTCAR in Heemskerk. Op deze expositie zijn beelden te zien van de Poolstreken waaronder landschappen, ijsberen en verschillende vogelsoorten die in de winter hun Arctische broedgebieden verlaten en in onze duinen overwinteren.

PeterZwitserNatuurFotograafBijNiestcarHeemskerkZo toont hij fraaie beelden van wilde zwanen in sneeuwlandschap en ijsvogels in het riet. Ook één beeld van aan land komende Pinquins in het Antarctische gebied is op de expositie te zien. Vele jaren legde hij zich vooral toe op het fotograferen van vogels en zoogdieren, maar momenteel gaat zijn voorkeur uit naar landschappen waarin zoogdieren en vogels een extra accent kunnen geven maar ook geheel afwezig mogen zijn.

PeterZwitserExpositieSubaruDealerNiestcarVoor het eerst laat hij alleen beelden op canvas zien, een materiaal dat bij de toeschouwer soms sterk de indruk wekt naar een schilderkunst te kijken. Vooral de beelden van de zeevogel  Jan van Genten is dit effect zichtbaar. In zijn portfolio zijn meer beelden van zijn hand te bekijken, waaronder Noord-Hollandse landschappen en beelden van de bijna verdwenen Hondsbossche Zeewering.

PeterZwitserNatuurFotograafBijNiestcarHeemskerkDe expositie is te bezichtigen vanaf heden tot de eerste week van januari 2015. Op zaterdag 13 december komt Peter Zwitser zijn werk persoonlijk presenteren en toelichten in de showroom van Subaru dealer NIESTCAR. Zo kunt u ‘achter’ de verhalen komen van de foto’s. De ervaringen die Peter Zwitser heeft opgebouwd in de loop der jaren wil hij graag met u delen. U bent bij deze van harte uitgenodigd om zijn werk te bewonderen.

PeterZwitserFotograafNiestcarKunt u niet op zaterdag 13 december dan kunt u voor meer informatie over zijn werk ook contact opnemen via email, peterzwitser@zonnet.nl of zie zijn werk op www.pbase.com/peterzwitser. Hier is een grote collectie te zien uit de streken als Spitsbergen, Oost- en Zuid-Afrika, Mexico, Kamchatka, Antarctica en natuurlijk ook uit Nederland.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo