TECHNO WINTERFAIR

Zaterdag 15 november staat het bij ons geheel in het teken van de Subaru Techno Winterfair. Van 10.00 tot 16:00 uur willen wij u graag de Japanse cultuur laten ervaren met leuke, interessante demonstraties en onder het genot van een hapje en drankje kunt u profiteren van prachtige aanbiedingen. De kinderen kunnen leuke prijzen winnen door mee te doen aan een kleurplaatwedstrijd, die start op deze dag en nog 2 weken erna ingeleverd kan worden.

kaart_demonstratiesOok zal de bijzondere techniek van Subaru op een unieke manier gedemonstreerd worden. Onder andere door de “ROLLEN RAMP” (uniek in europa) laten we u zien wat er allemaal mogelijk is met uw Subaru. Op deze manier kunnen we u goed de werking laten zien en uitleggen wat de Subaru grip-behoud systemen doen (VDC & X-MODE).

SubaruTechnoWinterfairZaterdag15November

Komt u ook? Laat het ons weten via mail: receptie@niestcar.nl of klik hier naar facebook-event

Een dag helemaal in het teken van Japan. o.a. Manga tekenen, Japans eten, Japanse vechtsport, Taiko drums spektakel, Ikebana bloemsierkunst en nog veel meer! Graag tot ziens op deze spectaculaire dag bij Automobielbedrijf NIESTCAR.

Mede mogelijk gemaakt door:
Sportschool van der Meij – Japanse vechtsport
Léon Meewezen – Chef kok
Claire Bik – Manga tekenen
Subaru Nederland – Techniek
Ellen Schuurman – Bloemsierkunst Ikebana
Band Hanadon – Taiko drums

SubaruTechnoWinterfairNiestcarHeemskerkZaterdag15November


SubaruBoxerMotorTechEventNiestcarSubaruTechEventNiestcar

 

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo