OFF ROAD EXPERIENCE 2014

Hoe behendig ben jij met je Subaru? Test uw behendigheid op een uitdagend Off Road Parcours! Wij nodigen u uit voor dit evenement waar u tevens de kracht en mogelijkheden kunt ontdekken van de nieuwste Subaru modellen met o.a. het X-MODE systeem op de Subaru Forester 2014.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Uniek: Ontdek nu uw eigen Subaru op een veilig, professioneel en uitdagend Off Road Parcours!

subaru_dealer_niestcar_off_road_experience_2014

niestcar_logo_offroad_experience_2014Subaru dealer NIESTCAR gaat met deze Off Road Experience belangstellenden in een professionele en veilige omgeving kennis laten maken met de unieke eigenschappen van hun eigen Subaru. Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat ook de nieuwste modellen ontdekt kunnen worden met hun kracht en mogelijkheden zoals het X-MODE systeem op de nieuwste Subaru Forester. Kom achter de ware DNA van uw auto en de nieuwste modellen!

Locatie evenement: “ACTION VALLEY” te spaarnwoude.

subaru_forester_x_mode_off_road_experience_2014Ervaar nu zelf waar de unieke combinatie van een boxermotor, permanente vierwielaandrijving en Vehicle Dynamics Control voor staan tijdens dit rij evenement. Wat doen deze voorzieningen precies in de praktijk? Dat gaat NIESTCAR middels de Off Road Experience in een aantal proeven laten voelen en demonstreren. Er kan worden gereden met de Subaru XV, FORESTER en OUTBACK.

Schrijf je nu nog in, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (VOL=VOL).

subaru_forester_off_road_experienceDankzij de nieuwe technologie van Subaru’s X-Mode is de capaciteit van het Symmetrical AWD eenvoudig en volledig te benutten. Met één druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD, remmen als andere systemen op zich. Zo kunt u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen, gladde ondergrond of zelfs de steilste hellingen dirigeren. Deze techniek zit o.a. in de nieuwste Subaru Forester en zal op deze dag ook aanwezig zijn om te bewonderen maar ook zeker om te voelen.

subaru_xv_off_road_experience_2014Wilt u deelnemen? Schrijft u dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt. Kosten zijn € 30,-* per auto (maximaal vier personen per 1 auto). U krijgt 2 consumptiebonnen per inschrijving voor koffie en/of thee bij ontvangst. Het terrein is van 10:00uur tot 14:00uur voor ons beschikbaar. We proberen dit zoveel mogelijk te benutten om te rijden op het parcours. Er is de mogelijkheid om tussendoor gebruik te maken van het restaurant, deze kosten zijn voor eigen rekening. Bij inschrijving hebben Subaru rijders en klanten van van NIESTCAR voorrang.

===============>    Bel of mail voor aanmelding:   receptie@niestcar.nl  /  0251- 24 46 66    <===============

niestcar_logo_offroad_experience_2014


* Zie hier alle VOORWAARDEN. Wijzigingen druk- en zetfouten voorbehouden.

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo