NIESTCAR ALSO LOVES BRITISH

Joop Niesten begon in 1985 met het merk Austin-Rover aan de Rijksstraatweg 21. “sinds die tijd zitten de auto’s van Britse makelij in ons bloed.” Naast Subaru dealer ook voor onderhoud en reparatie aan uw Land Rover, Jaguar en Mini.

niestenBuiten de oldtimer passie zijn wij van NIESTCAR ook het servicepunt voor uw moderne Britse auto en we verkopen al jaren engelse auto’s naar volle tevredenheid. Bent u in het bezit van een Land Rover / Range Rover / Jaguar of Mini dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn vanaf de start officieel dealer voor het Britse merk MG-Rover en hebben ons daarnaast gespecialiseerd in de merken Land Rover, Jaguar en Mini zowel de oldtimers als mede de nieuwe modellen.

Engelse vlagWij repareren en onderhouden uw auto altijd volgens de voorschriften van de fabrikant en werken uiteraard altijd met originele onderdelen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit. Regelmatig onderhoud aan uw auto is essentieel. Onze technici zorgen er voor dat uw auto in topconditie blijft. Aangezien we al jaren ervaring hebben met deze merken zijn onze monteurs hierin gespecialiseerd. Hierdoor kunnen eventuele gebreken snel gevonden en verholpen worden.

MG_ROVER_NIESTCAR (69)Ook voor de juiste afstelling van uw oldtimer! De gereedschappen en kennis voor deze Engelse merken is volop aanwezig.


niesten

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo