MTB BeachBattle Wijk aan Zee

Bereid je voor op een unieke strandrace in een spraakmakende, nieuwe vorm: de MTB BeachbBattle. Met de MTB BeachBattle in Wijk aan Zee ervaar je de kracht van de elementen in vier rondes van tien kilometer. Met een (internationaal) topveld, geduchte tegenstanders en hotspots voor toeschouwers pal langs de route, wordt de MTB BeachBattle meteen de meest dynamische strandrace van Nederland. Met de ‘beruchte klim naar Schoos’, een steile duinpan van ong. 18 procent en een lengte van 150 meter. Vernieuwend is de ‘Sunseabar Beach Bridge’ – een flyover waarbij het publiek je zeven keer voorbij ziet razen. Dit zorgt voor de adrenalinerush en de broodnodige aandacht van familie en vrienden.

Spraakmakend
BeachBattleWijkAanZee7DecemberNiestcarSubaruRouteDe Sunseabar Beach Bridge is de plaats waar de renners samenkomen. Een constante stroom deelnemers gaat over de flyover, zigzaggend voor het strandpaviljoen van de gelijknamige strandtent. Met de vier keer tien kilometer die het parcours lang is, kom je in totaal zeven keer langs de toeschouwers. Terwijl zij zich warmen aan warme chocolademelk met slagroom in het strandpaviljoen, fiets je langs de menigte die je aanmoedigen en toeschreeuwen. Ten slotte zal de eenmalige passage over de Noordpier – met een overweldigend uitzicht over de golven, IJmuiden en het parcours – de laatste zet geven om een indrukwekkende tijd neer te zetten. Doe het voor jezelf, doe het voor je team: doe het voor de sport.

Alleen de sterkste blijven over
TheMountainbikeBeachBattleWijkAanZeeDecember2014De MTB BeachBattle in Wijk aan Zee heeft alles in zich. Voor je persoonlijk record, de uitdaging in doorzettingsvermogen en kracht en de waardering: niet alleen de eer, maar ook een overvolle prijzenpot in cash. Ben jij klaar voor een intense strandrace? Schrijf je in via deze link.

NIESTCAR doet mee
NiestcarSponsorBeachBattleWijkAanZeeOok NIESTCAR is van de partij tijdens deze spectaculaire BeachBattle. Zo stellen ze de nieuwste Subaru 4 Wheel Drives beschikbaar als voor-rij-wagens c.q. bezemwagens en verzogen ze de auto voor de Filmcrew en Koersdirecteur om de race te dirigeren. Ook 3 toppers fietsen mee met deze strandrace, Bob en Coen Niesten gaan samen met Léon Meewezen de BeachBattle aan.

Kom jij onze jongens ook aanmoedigen op zondag 7 december?


BobNiestenCoenNiestenLeonMeewezenBeachBattleWijkAanZeeSubaruDealerNiestcarEnBeachBattleWijkAanZee

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo