EINDEJAARSSHOW

Bij ons vindt u tijdens de Subaru Eindejaarsshow die loopt tot 31 december, het grootste aanbod jonge Subaru modellen van Nederland. Een buitenkans als u op zoek bent naar een jong gebruikte Subaru. Koopt u tijdens de actiedagen een nieuwe auto of een auto uit onze Zes Sterren Selectie dan ontvangt u bovendien een GRATIS set winterbanden. Tijdens de show is er wel 10 tot 50% korting op ‘winterse’ accessoires voor uw Subaru.

subaru.forester.2014.share.wallpaper.06Voordelig overschakelen
Naast de mogelijkheid tot een aantal persoonlijke aanbiedingen (op maat gesneden en speciaal voor u!) heeft NIESTCAR ook een aantrekkelijke actie op de XV, Forester en Outback. Tijdens de Eindejaarsshow krijgt u een gratis CVT-automaat uitvoering ter waarde van € 2.000,-. Dat is nog eens voordelig overschakelen op een automaat!


EINDEJAARSSHOW20142

Logo-BOVAG-GarantieRij zeker plan
Alles voor uw auto geregeld op één adres. Met de Bovag Autoverzekering, Bovag Pechhulp en aanvullende garantie. Geen onverwachte tegenvallers, uitgebreide dekking, 24/7 hulp bij pech onderweg, snel op weg door reparatie ter plekke, inclusief woonplaatsdekking en vervangend vervoer, transport naar de garage inbegrepen. Geen gedoe bij schade, u levert de sleutels bij ons in en alles wordt geregeld, zonder eigen risico! Voor meer informatie bel ons. 0251-244666

het team van niestcar, een echt familiebedrijf.Speciaal actiemodel NAGANO
Het speciale actiemodel, de Forester NAGANO, wordt tot en met 31 december 2014 gratis voorzien van zwart lederen bekleding en een Alpine navigatiesysteem. Uiteraard wordt ook dit model geleverd met gratis automaat! Vindt u een laag brandstofverbruik, grip onder alle weg- en weersomstandigheden, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk? De comfortabele SUV van Subaru heeft het allemaal in zich. De Forester is rijkelijk uitgerust, heeft een max. aanhangergewicht van 2.000 kg en is standaard voorzien van het Symmetrical All-Wheel Drive systeem. Waar wacht u nog op? Overtuig uzelf, maak nu een proefrit met deze stoere SUV! (deze actie is geldig t/m 31 december 2014 zolang de voorraad strekt, OP=OP)

Let op; 1ste en 2de kerstdag en Zaterdag 27 december zijn wij gesloten.
Vanaf maandag 29 december t/m 31 december nog 3 dagen show!

MetUwSubaruSteevastOpDeWeg


***** MET UW SUBARU LIGT U STEEVAST OP DE WEG *****

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo