BEACH EVENT 2013

Eerste NIESTCAR BEACH EVENT zeer geslaagd.
Vrijdag 11 oktober 2013 is de eerste “pilot” geweest voor het Niestcar-team van het strandevenement en deze is zeer geslaagd. Dat dit event een vervolg gaat krijgen stond aan het einde van deze dag al vast. “Dit was een super geslaagde try-out” aldus Joop Niesten. Subaru is een luxe personenauto uit Japan, van superieure kwaliteit en zeer veilig met All-Wheel-Drive waardoor je naast de normale weg ook “Off-Road” kunt rijden. Verder dan je voor mogelijk kan houden en om deze ware identiteit van het merk te laten zien en voelen hebben ze dit evenement georganiseerd. Gister was de eerste try-out en die is dus zeer geslaagd.

beach eventNIESTCAR BEACH EVENT 2013
De Dag begon om 14:00 bij Strandpaviljoen SunSeaBar te Wijk aan Zee. Hier werd een voorwoord gehouden door oprichter van Niestcar BV Joop Niesten en Roger de Puysseleire van Subaru Benelux waarna er werd gestart aan het behendigheidsparcours op het strand.  Hier was een route uitgestippeld waarbij ze begonnen met de Remproef. Vervolgens door voor de slalom en daarna werd er off-road gereden door kuilen en bulten. Ook werd er een stukje “side-slopes” en zacht zand gereden en werd de hill-holder uitgeprobeerd. Nadat iedereen met een glimlach van oor tot oor de wagens uitstapte werd er nog even geborreld en nagepraat bij SunSeaBar.

YouTube voorvertoningsafbeelding

beach event subaruX-Mode & Hill Descent Control
De Forester troeft de concurrentie af qua zelfvertrouwen. Maar ook qua bochtentechniek. Symmetrie zorgt voor balans. En balans schenkt vertrouwen. Om die reden is Subaru het Symmetrical AWD-systeem vanaf 1972 continu blijven doorontwikkelen en perfectioneren. Die lijn wordt nu doorgetrokken met de nieuwe X-Mode. Dit voorbeeldige systeem maximaliseert de vermogensafgifte en tractie en zorgt voor nog meer grip op oneffen en/of sterk klimmende wegen en in gladde weersomstandigheden. Het biedt u vergaande controle en helpt u over natte of besneeuwde bergwegen en in ruw terrein tijdens een van uw avontuurlijke trips. Ook helpt het u onverwachte obstakels op uw route te overwinnen.

beach event subaru niestcarVoertuigcontrole opnieuw gedefinieerd. Het leven zit vol ups en downs, maar met de nieuwe X-Mode heeft u in de Forester in elk geval een extra wapen in handen om deze te overwinnen. Dankzij de geavanceerde technologie is de capaciteit van het Symmetrical AWD eenvoudig en volledig te benutten, dat daarbij nog ondersteund wordt door het Hill Descent Control en het verbeterde remsysteem. De “X” staat voor extra capaciteit op vrijwel elke weg en voor iedere bestuurder. Met een druk op de knop neemt de X-Mode de controle van zowel motor, transmissie, AWD, remmen als andere systemen, zolang u veilig en vol vertrouwen over slechte wegen, gladde ondergrond of zelfs de steilste hellingen wordt gedirigeerd.

Tijdens deze dag heeft iedereen kennis kunnen maken met de X-Mode

beach eventEnkele reacties van de aanwezigen:
“Dat dit met een personenauto kan!”
“Wauw, Dit is echt gaaf!”
“Zo’n parcours en je hoort niet één kraakje of piep!”

Hier nog enkele foto’s, wij kijken alvast uit naar de volgende keer. U hoort van ons!


niestcar beach event 2013   sunseabar wijk aan zee sunseabar wijk aan zee
forester
team niestcar subaru foresterforester off road forester x mode X-Mode X-Mode X-Mode X-Mode XV Forester X-Mode  Forester X-Mode IMAG4170 Forester X-Mode Forester XV Niestcar bv BEACH EVENT 2013 AUTO WASSEN XV 1.6 XV 2.0 CVT XV 1.6 SUBARU 2014

 

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo