Prijswinnaars bekend gemaakt

Met een hele goede opkomst mogen we spreken van een zeer gezellige en geslaagde eindejaarshow bij NIESTCAR. Tijdens deze show hadden we tal van aanbiedingen die erg geliefd waren onder de bezoekers en hadden we als primeur de nieuwe Subaru XV in de showroom. Inmiddels is deze geweldige Subaru XV ingezet als demonstratieauto en kan er mee gereden worden. Voor meer informatie kunt u naar onze “Subaru XV” -pagina gaan.

subaru dealer niestcar heemskerkGezelligheid
Zoals de meeste gezien hebben in de showroom, op internet of in de krant stond er tijdens de eindejaarsshow een Après-ski bar in de showroom waar de Glühwein rijkelijk vloeide. Tevens is er nog een gezellige kerstborrel geweest met het gehele team tijdens deze dagen en is er een hoop gesproken over wintersport, en dan vooral over de Subaru’s die op wintersport gaan. Erg leuk hoe de klanten verhalen met elkaar delen wat de Subaru allemaal kan in de sneeuw. Tevens is de bar ter decoratie voor de nieuwe “wintersportauto”, de Subaru XV gewoon in de showroom blijven staan.

prijzen bij niestcar bv subaru dealerPrijswinnaars
Als bezoeker aan onze eindejaarsshow kon u kans maken op een geheel gratis onderhoudsbeurt voor uw auto volgens fabrieksschema. Er was een Quiz opgezet met vragen die betrekking hadden op ‘Subaru’ en op ons bedrijf ‘NIESTCAR BV’ en dit was voor de echte Subaru-kenners gemakkelijk in te vullen en voor de ander een kleine puzzeltocht door de showroom maar uiteindelijk is iedere bezoeker die de Quiz gemaakt heeft er in geslaagd om hem in te vullen. En zo kwam iedereen toch net even meer te weten over het merk Subaru. Uit de ingevulde formulieren is één winnaar getrokken voor de Gratis onderhoudsbeurt. Maar we hebben meer winnaars! We geven in totaal 5 Prijzen weg. Namelijk 2x een geheel weekend gratis rijden met de nieuwe Subaru XV en 2x een schoonmaakbeurt van de auto.

subaru service niestcarEerste Prijs:
“GRATIS ONDERHOUDSBEURT”
Mevr. G. Beelen uit Beverwijk
Subaru Justy rijder

weekend rijden met de Subaru XVTweede Prijs:
“GRATIS ÉÉN WEEKEND RIJDEN IN DE NIEUWE SUBARU XV”
Dhr. K. Borsboom uit Heemskerk – Subaru Forester rijder
&
Dhr. E.E. Smit uit Heerhugowaard – Subaru Forester rijder

auto reiniging interieur & exterieurDerde Prijs:
“GRATIS  SCHOONMAAKBEURT EXTERIEUR & INTERIEUR”
Dhr. J.D.F. Havinga uit Castricum – Subaru Forester rijder
&
Dhr. R. Schnelle uit Heemskerk – Subaru Legacy rijder

Wij willen elke bezoeker bedanken voor hun komst, en bent u niet in de gelegenheid geweest om langs te komen, eind 2012 zal er opnieuw een eindejaarsshow gehouden worden omdat dit een groots en gezellig succes is.

Team NIESTCAR Subaru

  • Ontdek de nieuwe Forester

    forester
  • Subaru XV pagina

    xv_leaflet_logo